avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi Ciceala

Activitate Cristi Ciceala

Bună ziua Sunt Ciceala Constantin Cristi din județul Olt am pus și eu o întrebare pe forumul dumneavoastră dumneavoastră și domnul Cornel Vasile m a întrebat după toate documentele trimise și răspunsurile oferite dacă am sau nu am contract de muncă îi răspund Domnului Cornel Vasile că am contract de muncă sunt de șapte ani în această firmă am trimis și contractul de muncă către un domn avocat Mihai care colaborează cu avocat.net și aștept un răspuns dacă patronul îl poate să mă trimită pe alt post să mă pună un alt post fără consimțământul meu fără un act adițional și în ce alte condiții se mai face mutarea de pe un post pe altul tot la aceeași firmă
BUNĂ ZIUA SUNT CICEAC LA CONSTANTIN CRISTI ȘI AM O ÎNTREBARE DACĂ VOI FI MUTAT PE ALT POST DE EXEMPLU DE PAZĂ TOT ÎN ACEEAȘI FIRMĂ DAR PROGRAMUL DIFERĂ PROGRAMUL ESTE DE LA ORA 18:00 LA 7:40 DIMINEAȚA SÂMBĂTA CÂND NU SE LUCREAZĂ SUNT 24 DE ORE IAR ÎN ZILELE LIBERE ACORDATE DE GUVERN SE LUCREAZĂ 24 DE ORE ÎN CE CONDIȚII ȘI CUM SE PROCEDEAZĂ LUCRUL ACESTA TREBUIE ACORDUL MEU TREBUIE FĂCUT UN ACT ADIȚIONAL SE CERE CUMVA ȘI ALȚI BANI LA SALARIZARE?????? MENȚIONEZ FAPTUL MENȚIONEZ FAPTUL CĂ NU AM UN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ .. AM CARTE DE MUNCĂ ȘI CONTRACT SUNT LA FIRMA ASTA DE 6 7 ANI
Angajatorul poate schimba locul postul in care lucrezi fără acordul tau ?? Sau în ce condiții ți se poate schimba locul și programul muncii?
AM LUCRAT TOATĂ ZIUA 24 DE ORE ÎN DATA DE VNERI 22 SEPTEMBRIE ȘI TOTUȘI MI SA LUAT UN BON . MENȚIONEZ CĂ NU AM FOST ÎN EXCURSIA ORGANIZATĂ ESTE LEGAL?CORECT?
Am Lucrat toată ziua 24 de ore
Bună ziua în data de 22 vineri Septembrie 23 24 septembrie firma a organizat o excursie iar ulterior mi s a luat câte un Bon în data de vineri 22 septembrie dar pe data de 22 septembrie vineri eu lucrând de pază 24 de ore întreb Este legal este corect Mulțumesc pentru răspuns
Lucrez o Duminică sau două pe Lună
Bună ziua în Codul Muncii Art.137 se spune că Repausul Săptămânal este de Regulă Simbata și Duminica la ce se referă de regulă poate fi și în alte zile???
Salutare La programul normal de lucru de 8 ore /zi se oferă Salariul minim pe economie? Sau și în aceste condiții îți poți negocia Salariul???
Salutare Stimate Domn
Dovezi ce Dovezi Verbale căci Verbal te Amenință Patronul sau Telefonic punere pe Altcineva sa sune și să-ți spune ,,(Obtiunea ) pe care o ai)