avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate Mireladar

Activitate Mireladar

Până azi nu au trimis nicio decizie pentru șomajul tehnic, azi au trimis și vor să o semnez și să o trimit înapoi ca să rămână șomajul.... Nu o semnez.
Cei de la ITM au zis să dau medicalul angajatorului și șomajul tehnic se va modifica in Revisal, ceea ce am și făcut atunci. Iar acum angajatorul mi-a trimis Revisalul nemodificat și mi-a și spus că sunt în șomaj tehnic... Adică nu vor să modifice. Am greșit cu ceva? Care ar fi soluția?
Ce este de făcut în această situație?
Am înțeles că medicului nu i-ar fi dat voie în sistem să emită concediu medical dacă decizia pentru șomaj era deja înregistrată. Asa este?
Dar dacă angajatorul spune că ai făcut o evaziune că ai luat medical în timpul șomajului tehnic? Și dacă nu îl anulezi trebuie sa dai declaratiesi tu și doctorul?

Cornel Vasile a scris:

Concediul medical primeaza inaintea somajului tehnic , in opinia mea.

Bună ziua, până la sfârșitul lunii martie am beneficiat de concediu medical, iar în data de 2 aprilie a fost prelungit concediul cu data de 1 aprilie. Atunci când a fost trimis angajatorului, acesta a spus că medicalul trebuie anulat pentru că nu pot duce un act(medical) peste alt act(șomaj), așa este? 458