avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate turner

Activitate turner

Multumesc.
Buna ziua.Societatea la care am lucrat mi a desfacut contractul de munca disciplinar.In urma unui proces ,printre altele,am castigat dreptul de a mi se opera in cartea de munca scoaterea sanctiunii disciplinare.Pocesul s a terminat de un an iar societatea nu a luat nici o masura in privinta asta cu toate ca am facut o intampinare catre ei.Ce pasi ar trebuii sa urmez?Multumesc.
multumesc
Buna seara.Dupa un proces care a durat doi ani cu firma la care am lucrat,si pe care l am castigat, aceasta nu a binevoit sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca.Printre altele societatea era obligata sa mi plateasca salariul pe aproape 2 ani.Am fost nevoit sa apelez la un executor judecatoresc si la un expert contabil.Dupa ce executorul le a blocat conturile societatea a depus banii in contul executorului si au facut contestatie la expertiza contabila.Acum sunt chemat la judecatorie unde mi se cere sa raspund la un interogatoriu cu intebari puse de societatea la care am lucrat.Asa ceva nu sa intamplat nici in timpul procesului.Intreb daca este normal sau legal ?
Astept cu nerabdare sa vb la telefon poate rezolvam problemele .Salut!
Salut.Eu astept de trei luni rezultatul la inventar.As vrea sa vb particular poate rezolvam ceva impreuna, ca nu este normal sa-si bata joc de noi.
salut.cum merge treaba cu firma din sv?
nu cu ei.sa vb intre noi poate ne putem ajuta .in doi avem mai multe idei.poate tu stii ceva, eu altceva.
intrebarea (sa vb la telefon)era pt ghimpee
exact asa am patit eu.nu am primit rezultatul la inventar,nu au venit cu decizie de inventariere.ma obliga .sa demisionez fara nici o abatere.as vrea sa vb la telefon.