avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate CosminPuiu

Activitate CosminPuiu

Răspuns la discuția Solutionare imobil
Buna ziua. Da doresc sa ies din acesta indiviziune, Nu mai doresc da intretin acest imobil si sa achit toate taxele si cheltuielile asupra acestui imobil. Am discutat cu ei in repetate randuri ca doresc o clarificare a acestui imobil cu specificatia ca toate cheltuielile le suport eu referitor la intabulare si cadastru si daca sunt deacord sa facem un act de cedare a partii lor la notar sau de a vinde imobilui si fiecare parte sa-si ia cota ce ii revine. Din pacate nu s-a rezolvat nimic. Inainte de ai trimite in instanta doresc sa fac un ultim pas care sa aiba si o NOTIFICARE OFICIALA. In caz ca nu inteleg urmand trimiterea in instanta.
Exista urmatoarea situatie:
Imobil achizitionatin 1997 de catre doi soti cu doi copii. La data achizitionarii imobilului conform CVC imobilui apartine conform incrisurilor 50% tata- 50% fiu necasatorit.
Cei doi soti intre timp s-au despartit ,iar bunurile comune s-au impartit de comun .
Toate cheltuielile si intretinerea imobilului este si a fost facuta de catre fiu. Fiul doreste intabulare, si cadastru in vederea solutionarii acestui imobil prin cedarea fiecarei partii a Tatalui si Mamei reprezentand ( 50%) din imobil cei le revin in urma divortului sau prin CdVC iar banii inpartindu-se conform actului de VC.
In acest moment doresc intabularea, si cadastru ! Nu pot sa fac aceste inscrisuri fara hotararea lor de divort, lovindu-ma de reticeanta lor. Ce pot face?