avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Activitate AlexKragea

Activitate AlexKragea

Doresc sa stiu daca il pot trage la raspundere in instanta? Am inregistrat deja o cerere de plangere la primaria sectorului de care apartin sa fie sanctionat conf prevederilor din lege pentru neindeplinirea obligatiilor pe care le are in fisa postului.
Mi-a semnat cererea in a 9 zi de la producerea evenimentului, cerere de la asigurator in care sunt cerute si datele proprietarei (nume prenume, tel contact)
Buna ziua! Vecina de deasupra ma inunda a 3-a oara la baie. Am semnalat tavanul ud presedintelui asociatiei de proprietari dar acesta a refuzat sa opreasca apa pentru diminuarea pagubei pe motiv ca e inuman sa lase fara apa la baie atatea apartamente. In a 3 zi am decis sa intru in apartamentul vecinei si sa ma asigur ca a oprit apa si sa constat cu stupoare ca nu a facut asta, am reusit sa fac un filmulet video in care se vede cum curge apa de la robinet si in masca ghiuvetei proprietarei. Abia apoi cand i-am arata a luat decizia sa opreasca apa. Il pot trage la raspundere pentru ca nu si-a indeplinit indatotririle, nu a actionat in timp util pentru diminuarea pagubelor produse de inundatie? AM castig d ecauza daca il chem in judecata. Mentionez ca a refuzat sa imi completeze cererea tipizat de la asigurator prin care sa specifice unde este dauna, precum si faptul ca nu sunt avarii la partile comune ale blocului. Multumesc!