Doamna scumpă știu că aveam obligația dar ce permis să mai predau in 15 zile cand permisul meu mi-a fost reținut din 2015 de către un sub inspector cand abia dosarul se afla la sectie eu din 2015 si pana in octombrie 2018 am mers pe dovadă de circulație din 30 in 30 zile până sa primit hotararea definitivă eu ce permis să predau era obligatia instanței să anunțe pe cei de la inspectorat sa mil anuleze sau cel puțin sa fi primit eu acasă ceva ca sa anulat eu de unde sa stiu am zis ca este ok să terminat am primit hotararea definitivă am văzut că permisul nu sa anulat am plecat cu masina e vina mea am fost in starea de imputabilitate sincer.
Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator a scris:
Bună ziua,
Dumneavostră aveați obligația ca în termen de 15 zile de la momentul pronunțării unei hotarari definitive sa predați permisul de conducere politiei. Ulterior acestui moment, daca conduceți se consideră că nu aveți permis de conducere și, prin urmare, săvârșiti infracțiunea de conducere fără a deține permis de conducere.
Eu consider ca dosarele dumneavostră cu privire la acesta fapta sunt în curs de soluționare. În situația în care acestea s-ar fi clasat, ar fi trebuit sa primiți o ordonanta de clasare în acest sens.