avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Activitate rezultate.live

Activitate rezultate.live

Răspuns la discuția Un răspuns vă rog.
Doamna scumpă știu că aveam obligația dar ce permis să mai predau in 15 zile cand permisul meu mi-a fost reținut din 2015 de către un sub inspector cand abia dosarul se afla la sectie eu din 2015 si pana in octombrie 2018 am mers pe dovadă de circulație din 30 in 30 zile până sa primit hotararea definitivă eu ce permis să predau era obligatia instanței să anunțe pe cei de la inspectorat sa mil anuleze sau cel puțin sa fi primit eu acasă ceva ca sa anulat eu de unde sa stiu am zis ca este ok să terminat am primit hotararea definitivă am văzut că permisul nu sa anulat am plecat cu masina e vina mea am fost in starea de imputabilitate sincer.Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator a scris:

Bună ziua,

Dumneavostră aveați obligația ca în termen de 15 zile de la momentul pronunțării unei hotarari definitive sa predați permisul de conducere politiei. Ulterior acestui moment, daca conduceți se consideră că nu aveți permis de conducere și, prin urmare, săvârșiti infracțiunea de conducere fără a deține permis de conducere.

Eu consider ca dosarele dumneavostră cu privire la acesta fapta sunt în curs de soluționare. În situația în care acestea s-ar fi clasat, ar fi trebuit sa primiți o ordonanta de clasare în acest sens.

In data de 22.05.2019 am fost oprit în trafic de un echipaj de poliție mi-a solicitat actele și cand a fost vorba de permis i-am zis domne sincer verificați deoarece permisul meu nu figurează nici suspendat nici anulat. Sa va spun și cum sa ajuns la asta in 2015 am avut un accident cu victima am.fost condamnat cu suspendare. Dar bomba este că instanta respectivă trebuia sa anunțe inspectoratul de poliție sa imi anuleze permisul ceea ce nu sa întâmplat a trebuit eu după 1 an sa mil anulez personal unde chiar doamna de la inspectorat face păi dece vrei sa il anulezi. Si ii spun doamna păi trecut un an de zile si pot da iar pentru in nou permis sala oraș. Am fost să dau sala si mia spus domne păi mai aveți un permis și zic cum doamna sa mai am.nu. si dasta l-am anulat eu personal. Si dasta am spus mai sus ca in 22.05.2019 misa făcut dosar penal ca cică am condus fără permis păi ce este vina mea eu nu am stiut. Într-o zi ma intalnesc cu polițistul care se ocupa de dosarul asta conducere fără permis cum au spus iei. Si imi spune exact asa Hai ca am fost la Procuror și este posibil să î-ți inchidem chiar noi dosarul de la secție. Tin sa menționez că dosarul a fost facut in 22.05.2019 și in 22.05.2020. Sa făcut exact un an nu mai ma căutat nimeni am.mai sunat eu pe polițist de fro 2 ori și nu mia raspuns și dacă am văzut că au lăsat-o moartă nici eu nu i-am mai stresat cu telefoane lo fi inchis ca nu mai inteleg nimic. Astept răspunsuri, sper sa înțelegeți cat de cat.