avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate only

Activitate only

Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
doamne..........am intrat sperand ca voi gasi sfaturi utile despre manuale , grile ,carti...orice altceva decat cearta asta......parca ar fi pe mirc :(
Ei ,nici chiar cruci ,serpi si alte simboluri indiene oculte nu am pe mine .E vorba de niste tribaluri cu modele florale sau abstracte .Eram doar ingrijorat .Si apropo ...........cum ti se evalueaza reputatia ?? Daca am tatuaje inseamna obligatoriu ca am o reputatie proasta ? Care este criteriul sau metoda dupa care se evalueaza reputatia ? Aveti vreo idee ?
Buna ziua tuturor ! Am si eu o nelamurire in legatura cu examinarea medicala .Problema ar fi ca am mai multe tatuaje ( eh ! studentia :) ) si nu stiu daca o sa trec de examinare .Credeti ca tatuajele mele constituie un impediment , d. p. d. v. al comisiei medicale ,pt. a fi magistrat ? Exista posibilitatea ca din cauza acestor tatuaje sa nu ma admita ? Aveti vreo idee sau cunoasteti vreun caz asemanator ? In ce consta de fapt aceasta examinare ? Ne dezbraca , sau ce ? Sunt de-a dreptul frustrat si speriat....ar fi chiar culmea ca sa nu ma admita din cauza unor desene .