avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate ro_alex

Activitate ro_alex

Cerere procuror de incepere si urmarire penala.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de "Cerere procuror de incepere si urmarire penala" .
Va multumesc.
Mulțumesc pentru răspuns..


Dapix a scris:

DGASPC a câștigat în instanță un proces civil împotriva dumneavoastră.
Nerespectarea somației BEJ poate avea mari consecințe financiare pentru debitor.

Trebuie să aveți în vedere că executorul pune în executare o hotarâre judecatorească, deci decizia instanței este executorie.

Trebuie să țineți cont că dacă vă pune maximul de 1000 lei ron penalitați pe ziua de întârziere, în doar 10 zile aveți de plătit 100 milioane de lei vechi, iar pe 30 de zile 30.000 lei ron.

poate totusi va raspunde aici pe forum si un avocat cu cateva sfaturi, multumesc
Acum va intreb aceste penalizari au o limita? sau poate cere cat vor ei? si de ce ar face asta pentru niste cerinte banale?
Nerespectarea unei somatii de BEJ, ce consecinte are?
Buna ziua, am primit o somatie de la un birou judecatoresc, la care ma informeaza ca in termen de 10 zile, sa ma conformez intru totul titlului executoriu. Mai exact am avut un proces cu DGASPC.
Mentionez ca este vorba de urmatoarele aspecte a face ceva, nu sunt implicate datorii financiare sau datorii sau datorii materiale.
Ma obliga pe mine si sotia la urmatoarele (tinand cont ca suntem o familie normala ca oricare alta si li s-a pus pata pe noi) :
1. sa inscriem la scoala locala copii (dar noi i-am inscris intr-un alt sistem particular, si ei sunt impotriva cu toate dovezile de inscriere prezentate , ei o tin mortis cu scoala locala),
2. sa permiteti SPECIALISTIILOR DIN CADRU dgaspc SA EVALUEZE COPII MEDICAL SI PSIHOLOGIC . (DAR noi am specificat si in proces ca nu au dreptul acesta fara acordul si semnatura parintiilor, si nu s-a tinut cont de lege, practic se face un abuz) .
La punctul acesta am rugamintea la cei ce cunoasteti cum ar trebui sa pun problema legal ca imi incalca acest drept tinand cont ca copii sunt minori, adica legea care le interzice lor sa faca acest lucru si ne incalca drepturile de parinti)
3. Suntem obligati sa respectam un program de consiliere in vederea constientizarii si respectarii drepturilor copiilor. (de parca noi am avea nevoie de consilierea lor, fiecare parinte stie ce este mai bine pentru copiii lui.

Apoi ma informeaza ca nerespectarea somatiei in termenul aratat, vom continua executarea silita, urmand sa suportati toate cheltuielile de executare necesare acestei activitati.

Partea care ma intereseaza cel mai mult este , daca nu respect cele de mai sus, ce consecinte sunt? ce inseamna executare silita in speta mea? cam care ar fi costurile si cheltuielile despre care suntem amenintati.
In cazul nostru ce penalitati si pana la ce suma se poate ridica tinand cont ca nu este vorba despre bani, sau datorii fata de DGASPC?
Ce este important de stiut? sau cum ar trebui sa procedam ?

Va multumesc tuturor pentru eventualele raspunsuri, si sfaturi.
Va multumesc pentru raspuns, Sarbatori Fericite.
Solutii proces civil -
Buna ziua,
In calitate de intimat intr-un proces civil, am castigat procesul in prima instanta. Ulterior paratul a facut apel la tribunal, paratul a castigat apelul, iar eu vreau sa fac recurs la apel (sa atac aceasta hotarare) si doresc sa stiu in calitate de intimat unde trebuie sa o fac : la acelasi tribunal, la curtea de apel , sau la inalta curte de casatie si justitie?
Va multumesc pentru timpul acordat de raspuns tuturor.
Proces colectiv.
Buna ziua, fac parte dintr-un proces colectiv si vreau sa stiu daca pot fi exclus din el fara acordul meu?
Daca da, in baza carui temei.
Daca nu, care imi sunt drepturile mele.
Multumesc.
Răspuns la discuția Declaratia 200 si 220?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri si suport.
Răspuns la discuția Declaratia 200 si 220?
buna seara, deci sa vad daca am inteles bine:
- declaratia 200 si 220 nu se mai completeaza, ... si se completeaza doar cea unica adica cea 212.
- este valabila si la INTREPRINDERE INDIVIDUALA ?
- aveti idee unde o gasesc sub forma PDF, online nu s-a putut gasi?

va multumesc