avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate George C.

Activitate George C.

Răspuns la discuția Ma simt inselat
Buna ziua,
Am tranzactiile bancare pentru aproape 10000 de euro, dar in total sunt cel putin 15000 de euro pentru ca i-am dat si cash. Inca nu am reusit sa iau legatura cu un avocat pentru ca am fost ocupat cu munca dar nu prea vreau sa las lucrurile asa, nu banii sunt importanti pentru mine ci faptul ca am fost mintit si ca o mare parte din ei nu s-au cheltuit pentru lucrul pentru care erau ceruti. Recunosc ca am fost prea prost sa o cred in tot acest timp. Pe deasupra ei ies la terasa si se distreaza pe banii mei. Dar gata am inchis robinetul cu banii.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Au existat situatii in care persoane de sex feminin au fost puse sub acuzare penala dar depinde de la caz la caz.
De pilda, o romanca a inselat un cetatean amercan cu 100 000 de dolari.
Cu ce suma sustineti ca ati fost inselat?

Conteaza foarte mult cum se redacteaza plangerea penala dar si cum se apara persoana asupra careia planeaza o acuzatie penala.
Nu exista o forma universal valabila.

Răspuns la discuția Ma simt inselat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc frumos, sigur am sa consult un avocat, urasc minciuna si inselatoria. Numai cand imi aduc aminte despre discutiile pe care le-am avut despre acel moment din viata unui om, casatoria, imi spunea ca abia asteapta sa termine cu el si sa ne putem vedea impreuna de viata, imi spunea ca abia asteapta un inel din partea mea, imi spunea ca singurele conditii sunt acelea de a avea o anume piatra si mai important este sa imi placa mie mai mult decat ei, dar sa nu fac asta pana cand nu imi spune ea sau cel putin o sa lase de inteles ca a venit momentul sa il ofer ,poate ca nu o sa am nici o sansa in instanta, dar ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca eu cred ca de cele mai multe ori bani dati nu au fost folositi exact in scopul pentru care au fost ceruti. Va multumesc frumos inca odata.
Răspuns la discuția Ma simt inselat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc frumos, aveti dreptate aceasta relatie a fost o lectie pe care o diger foarte greu, nu credeam ca tocmai eu care am trecut prin multe pot trece prin asa ceva, am trecut prin multe dar prin asa ceva nu credeam ca am sa trec niciodata, stiu ce fel de persoana sunt si nu credeam ca o femeie o sa ajunga sa ma schimbe atat de mult , ma vad ca sunt atat de schimbat si nu doar eu ci si apropiatii. Ceea ce ma bucura cel mai mult e ca am langa mine persoane atat de intelegatoare si care sunt alaturi de mine in orice moment.
Răspuns la discuția Ma simt inselat
Va multumesc pentru sfat. Treaba e ca ei nu stiu ca banii vin împrumuturi.

Ionica Porumbel a scris:

Pe lângă avocat, căutați și un psiholog pentru câteva ședințe. Aveți nevoie de sprijin să treceți peste aceste traume înlănțuite. În mod cert, ați fost victima unor escroci care lucrau în tandem. Dacă mulți bani provin din împrumuturi, nu mai prezentați prea mare interes pentru ei. Au pus ochii pe alte victime. Frumusețea este trecătoare, iar cheltuielile presante sunt cotidiene.

Răspuns la discuția Ma simt inselat
Buna ziua. Sunt de acord cu dumneavoastra, si eu cred cei doi au o intelegere., nu cred ca sotul nu și-a pus vreodată intrebarea de unde are atâția bani mai ales ca ei nu se ajung cu bani de la chirie la chirie. De la inceputul anului pana acum chiria si cheltuielile casei au fost intretinute de mine. Tocmai de aceea am prezentat problema mea.
Mulțumesc tuturor pentru sfaturi am sa consult in avocat caruia sa ii prezint toate dovezile sa vad daca se poate face ceva. Sincer am ajuns la capatul răbdării, poate ca gresesc dareste singura idee care mi-a trecut pana acum prin cap. De multe ori mi-au trecut prin cap multe ganduri negre. Deși o iubesc nu cred ca merita sa fac gestul asta pentru ea.
raluk0207 a scris:

Moralmente va puteti simti înșelat.
Însă din punct de vedere juridic...Nu e nicio infractiune/contravenție.
Ea v-a cerut bani pentru x lucru, dvs i-ati dat și x lucru a facut/achiziționat.
Chiar și cu toate dovezile pe care le dețineți, a fost vointa dvs să îi cumpărați telefon, să îi platiti operatia estetică etc.
Mie imi pare ca sotul nu numai ca stia de dvs, dar au și făcut o înțelegere să obțină cât mai multe beneficii de la dvs.


Discuție Ma simt inselat
Buna ziua. Am si eu problema pe care am sa incerc sa o detaliez cat se poate de mult. Am sa incep asa , Se facea ca in primavara anului 2019 m-am indragostit de o frumoasa doamna care este casatorita si are si un copil. Ea afectata de relatia cu sotul ei care nu era prea roz (lipsa afectiune , certuri, acte de violenta, etc.) cel putin asa mi s-a spus, eu orbit de frumusetea si zambetului ei frumos in ciuda tuturor problemelor ei de acasa ne-am indragostit unul de celalalt ( eu unul sigur , ea mi-a lasat impresia ca si ea este indragostita de mine, cel putin eu asa am inteles). Zic ca mi-a lasat impresia ca si ea este indragostita de mine pentru ca vedeam fericirea pe chipul ei , imi spunea ca toate complimentele pe care i le faceam si cuvintele pe care le spuneam sunt cuvinte “mari” pentru ea si ca nimeni nu i le-a mai spus vreaodata, binenteles aceleasi cuvinte imi erau returnate. Odata cu trecera timpului au inceput sa apara si micile atentii din partea mea ( buchete de flori , bijuterii ).
Imi spunea ca vrea sa se desparta de sotul ei pentru ca nu se mai intelege cu el si ca nu il mai suporta si ca daca se va intampla asta ne vom putea vedea de viata linistiti dar ii era teama ca sotul ii va lua copilul la divort desi are un loc de munca stabil, locuinta nu are pentru ca amandoi si in momentul de fata stau cu chirie. In tot acest timp i-am respectat dorinta de nu o suna sau scrie mesaje, puteam raspunde la mesaje doar daca ea imi scria, conversatiile le-am purtat mai mult pe messenger, de sunat nu am sunat pentru ca ma suna ea. Ne vedeam cand apucam mai mult pe la locul ei de munca sau seara dupa ce termina programul.
Dar la fel cum a inceput relatia noastra tot la fel a si inceput sa se raceasca undeva pe la sfarsitul anului trecut, cand eu ca un prost ce sunt am incercat sa fac orice numai sa fie bine, cand si pretentiile au inceput sa creasca ( “telefonul a inceput sa imi faca figure si imi vine sa il sparg” ), telefonul era un mar muscat pentru ca nu se putea obisnui cu altceva am cumparat cel mai performat telefon din gama lui, pentru ca voiam sa ii vad zambetul pe buze. I-am spus ca oricand va avea nevoie de ceva poate sa apeleze la mine cu orice problema indifferent de natura ei. In tot acest timp ( de anul trecut pana in prezent ) nevoile ei au inceput sa creasca de la plata chiriei in fiecare luna ( chiria apartamentului unde locuieste chiar cu sotul ei ) la o masina si chiar pana la o operatie estetica. Cum a ascuns toate acestea fata de sotul ei? Simplu prostul a invatato cum sa isi minta sotul.
De ceva timp s-a racit de mine si imi spune ca eu sunt prea dragastos si ca ea nu este invatata sa fie asa iubita cum ca a incercat sa se obisnuiasca dar nu poate si ca sa o mai las in pace cu atitudinea asta. Am inceput sa ma simt umilit si jignit in ultima perioada din cauza comportatmentului si cuvintelor pe care mi le-a adresat ( “ratat, catel, “destept”, sinucigas obsedat” ). Nu stiu daca relatia cu sotul ei sa imbunatatit sau a fost teatru de la bun inceput, dar un lucru e sigur sumele cerute pentru diverse nevoi au inceput sa creasca.
Am inceput sa cred ca sotul ei stie de existenta mea . De ce? Pentru ca de cate ori ii trimit bani ei ies impreuna la terase, eu nu vreau sa mai continui relatia asta care a devenit mult prea toxica pentru mine ( toxica pentru ca am avut un moment de ratacire cand am incercat sa imi pune capat zilelor ),dar sincer nici nu vreau sa traiesc cu sentimentul ca ea a stat cu mine doar pentru bani, pentru ca 15000 de euro nu sunt putini bani cel putin pentru unul ca mine care nu are un salariu foarte mare, o parte din aceasta suma sunt chiar imprumuturi la banca. Imi cer iertare pentru postarea foarte lunga si poate plictisitoare.
Acum as vrea sa va intreb care sunt pasi de urmat pentru a imi recupera o parte din banii trimisi , o parte din din suma o pot justifica cu documente, contractul operatiei estetice este pe numele ei dar semnat de mine pentru ca eu am facut plata si este in posesia mea, plata masinii nu o pot dovedi pentru ca i-am dat cash dar pentru cele mai sus mentionate si multe alte lucruri pot face dovada platilor. Mentionez ca am coversatiile de pe messenger de la inceputul relatiei si pot face dovada ca mi-a cerut bani pentru diverse nevoi. In speranta ca cineva imi va citi postarea extrem de lunga si imi va oferi un sfat va multumesc.