avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Gheorghe titeica

Activitate Gheorghe titeica

Nu e român ,însă lucrează la un cabinet de avocatura unde sunt și români.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu a luat mult, 500euro e rezonabil.
Nu trebuie sa caute în toată Catalonia ci acolo unde ați furat.
E roman din Spania?

Prescripția este altceva și nu impordica arestarea pana se lămuresc lucrurile.
Trebuie știut exact ce s-a întâmplat.

București 2025

Ce vi se a intamplat ? V ați întors în Spania?

Mariusbrz a scris:

Buna ziua ,acum 6 ani am comis mai multe infractiuni de furt din magazine cu haine pe teritoriul spaniei.Am avut mai multe procese dar nu m-am prezentat la nici unul,si acum intentionez sa ma intorc in spania pentru un job.As vrea sa stiu ce se poate intampla avand in vedere ca un prieten care avea aceleasi probleme acum 2 ani cand a ajuns pe teritoriul spaniei a fost condamnat la 3 ani cu suspendare.Eu nu am mai fost din 2008 si as vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca faptele sa fie prescrise pentru a nu avea probleme in angajare la job-ul respectiv.Va multumesc .
Cu stima,Marius

După 12 ani ,mi se a spus că sigur este prescris.o să verifice

Gheorghe titeica a scris:

500 de euro ,a găsit dosarul în toată Catalunia,și merge luni la tribunalul local ,pentru a afla mai multe.

Bravo.
Asa nu riscati sa stați arestat.
Cat a cerut onorariul?

București 2025

500 de euro ,a găsit dosarul în toată Catalunia, și merge luni la tribunalul local pentru a afla mai multe.

Am luat legătura cu un avocat spaniol, a găsit dosarul pe zona Catalunia,o sa meargă unde este dosarul să vadă ce e cu el
Mă gândeam eu,însă și dacă mergi la doctor îți explică pe înțelesul tau,nu trebuie sa termini medicina că să înțelegi ce ai,in cazul meu ,întrebarea era simplă.....as putea avea probleme acolo in Spania dacă mă duc după atâția ani? Pe teritoriul Europei nu mi se a intamplat nimic,acolo mă interesa pe mine!

Nu ati înțeles ce am zis.
Vorbiți cu un avocat ca sa va traducă ce am zis.
Incercati un avocat spaniol dar sa ii ziceți ce am zis eu.
El va înțelege dacă Vorbiți în spaniolă cu el.
Avocatii vorbesc aceeași limba juridică.

București 2025

Eu am venit în România de multe ori,mă interesa daca ajung in Spania ce mi se întâmplă,acolo am avut probleme.

Daca o persoană cu mandat de executare a pedepsei închisorii întra în România este arestat la vama
Este bine sa stiti.
Trebuie știut exact ce aveți aplicat pe plan judiciar.

București 2025

Buna ziua! Mulțumesc frumos pentru răspuns,cum as putea afla? Că au trecut 13 ani de atunci?

Daca aveti o pedeapsă cu executare ajungeți la închisoare.
Aflați ce s-a întâmplat la proces.

București 2025

Am furat haine dintre un magazin din Spania în anul 2013,am avut un proces dar nu știu ce s a intamplat,am plecat de pe teritoriul Spaniei, înainte de a afla ce se a intamplat cu acel proces,acum vreau sa mă întorc în vacanță ,ce mi se poate întâmpla?
Va multumesc, nu lucrez momentan in Romania, eu plecam periodic in strainatate,unde am si resedinta permanenta a acelei tari.

Alexandra Dogaru a scris:

Da, ideal ar fi sa depuneți o caracterizare de la locul de munca