avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Taisir

Activitate Taisir

Nici eu nu sunt de acord cu alcoolul la volan va dati seama , dar nu am facut nimic decat sa parchez masina , nimic altceva , parerea mea este ca daca nu eram vanat orice alt echipaj de poliție nici nu aveau ce cauta pe acea ulița

sadrian a scris:

Dar nici politistii nu aveau, moral, dreptul sa-l "vâneze". In Romanica se pare ca toata lumea vaneaza pe cineva sau ceva. De ce sa ma vaneze un politist? Nu sunt deloc de acord cu alcoolul la volan, dar nici nu accept sa fiu vanat. Politaii sa aiba curajul sa-i vaneze si pe dobitocii cu bani care conduc sub influenta alcoolului si nu patesc nimic sau nici macar nu stiu sa conduca rezonabil, chiar daca alt DOBITOC corupt le-a dat permisul.

Sunt constient , atât aș vrea sa stiu daca am vreo sansa , mai precizez ca am 18 ani

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii. Trebuie sa tineti cont ca instigarea la marturie mincinoasa si marturia mincinoasa, se pedepseste conform legii penale.

Exact , am fost "vânat" dar nici domnii polițai nu au cum sa demonstreze ca m-am deplasat , eu macar am martori

ynocentta a scris:

Din precizarile dv rezulta ca ati fost "vanat"respectiv echipajul de politie a verificat ca dv v-ati deplasat pe drumul public cu vehiculul
Este foarte greu sa demonstrati contrariul,mai ales ca va aflati la volan

Buna ziua , am si eu o problema si nu stiu ce sa fac , acum o saptamana am fost la o petrecere intr un sat si am consumat alcool fiind cu masina , mai spre final am vrut sa plec acasa cu inca doi prieteni si am vrut sa parchez masina câteva case mai sus acolo fiind casa cumnatului meu ca sa nu o las la om in poarta , asta însemnând distanta de maxim 50 de metri pe o uliță necirculată unde era fundătură, parchez masina opresc motorul , mai stau putin de vorba cu băieții si cand sa ne dam jos vine o masina de politie pe acea uliță si opreste la noi cerându mi actele si întrebând dacă am băut, le spun ca am băut dar nu plecam nicăieri doar stăteam în masina si imi cere sa imi testeze alcoolemia , mai departe cred ca stiti ce s a intamplat mi a iesit 0.60 dosar penal etc , pot face contestație pentru asa ceva pt ca eram pe loc cu motorul oprit acasă si pe o uliță necirculata ? Sau orice altceva sa scap de dosar ?
Multumesc .