avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate david mihaela

Activitate david mihaela

Buna ziua! Va rog, in data de 28.01.2015 am anuntat ANAF ca intru in categoria persoanelor ce sunt scutite de impozitul pe venit conform deciziei Curtii Constitutionale nr.681/2014. In aceeasi zi apare in MO OG 4/2015 cu modificarile aduse codului fiscal. Daca dedizia curtii este pe 13.11.2014 si este Definitivă şi general obligatorie de ce ma pune ANAF sa platesc impozit pe luna ianuarie 2015? Ce trebuie sa fac in acest sens? Multumesc!
Multumesc pentru raspuns!
Am fost la politie azi cu o cerere si permisul in care am invocat art.118.4, art.118.5 si am specificat ca judecatoria nu-mi poate da hotararea ca nu e redactata si nu au vrut sa-mi dea nr. la cerere si sa-mi retina permisul. Nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc? O sa incerc luni si cu certificatul de grefa sa vad daca pot face ceva.
La judecatorie mi-a spus ca sentinta se da in termen de 30 de zile iar politia nu mi-a primit permisul ca nu e hotarare definitiva. Din ce am inteles de la ei si de la dumneavoastra, termenul de 15 zile curge dupa cele 30 de zile termenul de redactare a sentintei care neatacata devine definitiva? Nu sunt jurist si nu inteleg termenii!
Multumesc!
Buna seara!
Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau declaratie ca nu contest si decizia. De aici nu stiu cum trebuie sa procedez ca am fost la judecatorie si mi s-a spus ca decizia nici nu este tehnoredactata. Ce trebuie sa fac sa nu depasesc cele 15 zile?
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Fiscalizare mijloace fixe
si platesc impozit pe venit si cass?
Buna ziua,va rog ma poate lamuri cineva?
Vreau sa lichidez voluntar un pfa si sa fac un SRL cu acelasi obiect de activitate. Problema este ca am mijloace fixe( masina, ) pe PFA si nu stiu cum trebuie fiscalizata aceasta operatiune. Multumesc mult!
Discuție Compensari ANAF
Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati!
Am inspectie fiscala la PFA si contabilul meu m-a invata sa-mi fac salariu iar cei de la fisc nu vor sa-mi recunoasca nicio cheltuala cu salariu. Cum trebuie sa procedez sa mi se compenseze sanatatea de 5,5%, pensia de 10,5 % si 20,8% plus impozitul ce l-am platit ca salariat?:((
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Termen contestatie ANAF
Multumesc mult! Asteptam eu mult si bine solutionar contestatiei!
Răspuns la discuția Termen contestatie ANAF
Eu am nr. de inregistrare pe 08.07.2014 inseamna ca sunt in termen?