Buna ziua.
In urma cu 3 -4 ani s-au facut lucrarile de amenajare a retelei de apa,
Dupa , la ceva vreme s-a facut si racordul pr zis pt ducerea apei in curte. Acest lucru a fost facut de catre un baiat cu avordul verbal
Acesta executa lucreaza cu primaria, nu stiu daca este angajat sau ceva la ei.
Dupa ce ne-a legat, ca pe toata lumea s-a folosit acel robinet pus in curte, fara apometru cat pt uz casnic.
D-abia in urma cu 1 luma s-au montat apometre care sa masoare consumul.
Iarasi fara nici onhartie, doar acord verbal , de catre acelasi baiat.
Nu exista contract cu vreo companie de servicii.
Eu nu am contestat faptul ca s-a consumat apa, ci faptul ca nu exista un contract cu nimeni si pana de 1 luna nu exista nici un sistem de monitorizare si voiam sa stiu pe baza de ce platesc.
Aici am.fost acuzat ca nu am speta, ca vb aiurea samd.
Insa acum sunt linistit, s-au strans oamenii, s-a facut petitie, exista avocat, deoarece sunt o groaza de ilegalitati.
"PLATA" ,factura nu exista, au dat o instiintare ca au oamenii de platit taxe si impozite pe apa, acea instintare eate total ilegala, de la felul in care a fost scrisa pana la mici detalii care ne-au fost transmise de catre avocat.
BogdanGri a scris:
Buna ziua
Cum a fost racordata casa mamei dvs la reteaua de apa a satului?
A venit primaria si a facut lucrarea fara acordul mamei dvs? Sincer mi-e greu sa cred.
Eu cand am facut casa, am executat partea mea de racord si caminul de apa. Apoi a venit o firma din partea furnizorului de apa care a facut lucrarile pe partea lor de retea. Insa tevile nu au fost niciodata legate intre ele. Aceasta legatura a fost facuta de furnizorul de apa care mi-a montat apometrul. Abia din acel moment am inceput sa platesc consumul indicat. Dar pana in acel moment nici apa nu am avut din reteaua publica.