avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate florinjfi

Activitate florinjfi

Daca nu primeam aea hartie nu ma impacientam acum.Topicul e deschis pt a sti ce am de facut nu pt a face supozitii
eu am gasit tot aici un raspuns de la cora2006 care spune " Puteţi fi amendat de Primărie doar dacă aţi distrus/modificat pereţii de rezistenţă ai imobilului. În rest, poate face cine vrea câte reclamaţii doreşte pentru că nu veţi păţi nimic...Un perete de BCA nu este perete de rezistenţă, acela este aplicat doar pentru design sau pentru compartimentare şi înlăturarea sa nu are nici un efect asupra structurii de rezistenţă a imobilului. Autorizaţie de construcţie se cere doar când se poate pune problema atacării acestei structuri...a se vedea art. 11 alin. 1 lit. h din Legea 50/1991...
Colegul cojo mai bine vă dădea un răspuns clar la întrebare decât să posteze textul Legii 50/1991...
Constatarea contravenţiilor şi aplicarea amenzilor se prescrie după 2 ani de la data modificării structurii de rezistenţă din interiorul apartamentului dv."
Eu acum ce sa mai inteleg?Azi ar fi trebuit sa fiu la Primarie dupa cum reiese din hartia lor, iar hartia asta a lor din cate stiu eu nu se lasa in usa ci se trimite o recomandata prin care ei sa fie siguri ca am fost instiintat.
Buna ziua, la toti cei care citesc si comenteaza tot ce e pe forum.
Am si eu o problema , iar aceasta consta ca astazi am primit o "Instiintare" de la Directia DEzvoltare Urbana Serviciul Control Urbanism IASI prin care se spune ca am facut modificari interioare in apartament si sa prezint azivele de constructie si raport de expertiza tehnica.
In urma cu 5 ani cand a fost cumparat apartamentul s-au facut mici modificari insa fara a se umbla la structura de rezistenta.A fost spart un perete de bca ce forma un fel de debara si intrarea din camera spre balcon(pervazul- sau cum se mai numeste).De catva timp am probleme cu vecinii (rectific mosnegii )de sub mine si se gandi sa ma reclame abia acum ca am aceste modificari.Am citi aici pe forum cumva ca la art. 11 alin. 1 lit. h din Legea 50/1991, ceea ce am facut eu nu ar fi de amenda.ACum nu stiu ce sa mai cred. #-o Eu hartia am gasit in usa insa nestampilata,doar semnata de 2 ing, iar cei care au fost nu au vazut apartamentu lpentru aputea face o constatare.Rugamintea mea este ce am de facut in cazul asta?:-/ atata timp cat sunt proprietar chiar imi dicteaza STATUL ce sa fac la mine in casa?
Va multumesc