avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate delia.vasilica

Activitate delia.vasilica

Am înțeles, va mulțumesc, sperăm să nu se ajungă in punctul ăsta și să se calmeze bătrânii. Cu toate că nu mai putem, ne-au adus la disperare .




Va mulțumesc din tot sufletul pentru răspuns! Logodnicul a fost si plecat 3 ani in strainatate , bineînțeles , ca de 2-3 ori pe an revenea acasa , dar in tot acest timp , socrii mei s-au ingrijit absolut de tooot ce a fost nevoie , el le-a trimis bani socrilor....Afectează asta cu ceva?
Buna seara! Logodnicul meu are un contract de ingrijire cu uzufruct viager cu 2 bătrâni , de 5 ani de zile, .Bătrânii au un fiu pe care l-au dezmostenit. In acești 5 ani , logodnicul meu s-a îngrijit de tot ce a fost nevoie , i-a dus la spital cand a fost nevoie, le-a cumpărat medicamente, s-a ingrijit ca in fiecare iarnă sa aibe lemne pentru foc , si multe altele. Bătrânii sunt destul de dificili, iar de anul acesta bătrână a început să creeze tot felul de bârfe si minciuni. Între timp se pare ca au reluat legatura cu fiul dezmostenit , si nu le mai convine nimic , tot ne amenință ca vrea sa "rupa" contractul. Intrebarea mea este dacă poate sa faca acest lucru , nu mi se pare corect ca dupa 5 ani de zile de chinuri , de bani cheltuiti si multe de suportat si indurat , sa rămânem asa , ce poate sa faca logodnicul meu , avem o multime de dovezi si martori care pot sa contrazică orice spune barana. Ajutati-ma cu un sfat , va rog frumos!