avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate VladSergiu

Activitate VladSergiu

Răspuns la discuția Fond de reparatii
In contract nu e specificat nimic legat de fondul de reparatii. Doar de intretinere si cheltuieli clasice pe care chiriasul e normal sa le suporte

latka a scris:

Depinde de ce este mentionat ca obligatii in contractul de inchiriere. Adica ce ati convenit in privinta platii legate de cheltuielile de intretinere lunare.

Răspuns la discuția Fond de reparatii
In contract nu e specificat nimic legat de fondul de reparatii. Doar de intretinere si cheltuieli clasice pe care chiriasul e normal sa le suporte

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Totul tine de ce anume este scris in contractul de inchiriere pe care il aveti cu proprietarul. In lipsa unor precizari clare, fondul de reparatii (pentru care, conform legii trebuie sa primiti chitanta separata) este platit de proprietar, la fel ca si fondul de rulment.

Vedeti aici: www.avocatnet.ro/articol_589...

Am platit, fara sa realizez, fond de reparatii la un apartament in care stau in chirie in valoare de 1000 de lei timp de 8 luni. Am dovada platitlor pe e-mail. Am anuntat proprietarii insa acestia se eschiveaza cand vorbesc de returnare. Cu toate ca ei vedeau ca platesc dar nu ziceau nimic. Pot face ceva? Multumesc!
Care este distanta minima fata de localitate a fermelor de porci?