avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii

Am platit, fara sa realizez, fond de reparatii la un apartament in care stau in chirie in valoare de 1000 de lei timp de 8 luni. Am dovada platitlor pe e-mail. Am anuntat proprietarii insa acestia se eschiveaza cand vorbesc de returnare. Cu toate ca ei vedeau ca platesc dar nu ziceau nimic. Pot face ceva? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fond reparații lloryshyka lloryshyka Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți dacă există un temei legal în baza căruia să fiu obligată să plătesc fondul de reparații. Menționez că, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul emine emine Buna seara, Administratorul blocului la sfarsitul fiecarei luni vine personal si citeste apometrele si ma deranjeaza in modul in care o face. Nu afiseaza ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie dupa predarea unui apartament inchiriat Popa_Ioana Popa_Ioana In luna iunie 2015 am inchirait un apartament, moment in care am incheiat doar un proces verbal cu starea bunurilor din apartament fara contract de ... (vezi toată discuția)