avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate pampam18

Activitate pampam18

buna ziua!
am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip de 21 de ani care s a încheiat pentru ca eu am făcut prostia de a iesi cu un prieten din copilărie care m a pupat si a făcut poza.
eu începusem in ultimele 2-3 săptămâni sa ma distanțez de tipul cu care aveam o relație pentru ca el ma controla mereu,ma urmarea cu locatia,nu i convenea sa ies la cafea cu nici o prietena,dacă ieșeam cu mama la cumpărături îmi spunea sa ma duc acasă mai repede,nu aveam voie sa am prieteni băieți,îmi controla mereu telefonu si multe alte chestii de genul.
când a aflat despre acel baiat a incepu sa ma amenințe ca o sa vina sa le spună alor mei ce am făcut,ca merit sa își bată joc de mine ,el face așa pentru ca stie ca eu ma feresc de părinți mei când vine vorba de așa ceva si ca îmi este frica si rusine de ei.
a inceput sa îmi spună ca ar fii fost mai bine dacă ma bătea cât am fost impreuna ca poate așa nu mai ajungeam sa il înșel si acum îmi tot spune sa ne întâlnim sa ne vedem ca lucrurile nu rămân așa si ca nu o sa ne despartim niciodata prin telefon.
el a aflat acum 4 zile chestia asta iar de atunci ma amenință in fiecare zi ca vine si le spune alor mei ,ma jignește in fiecare zi iar eu nu stiu cum sa reactionez ,ce sa fac...