avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Kyuna76

Activitate Kyuna76

Mulțumesc.
Mulțumesc pentru raspuns. Trebuie să schimb destinația clădirii în locuită?
Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să îmi răspunde-ți, am nevoie de un sfat, dețin un teren extravilan și o clădire pe acel teren, am nevoie de domiciliu dacă eu obțin un nume de stradă și număr, pot sa îmi fac domiciliul ?. Mulțumesc
Multumesc frumos pentru răspuns, ce înseamnă documentația cafastrala, nu știu dacă terenul are cadastru, și dacă nu are ce trebuie facut?
Bună ziua, vă rog frumos ași avea nevoie de ajutor. Un prieten deține un teren și o cabană pe care a contruit-o el, teren cumpărat cu acte de mână în urmă cu 16 ani neîntrerupți, este la zi cu plata impozitului și este înscris in registrul agricol tot de 16 ani. Ar putea să noteze posesia în cartea funciară?Multumesc.
Dobanda de 300 și ceva la suta nu stiu exact cat este dobânda este o clauză abuzivă?
Imprumutul este pe caz medical
Buna ziua, ași avea nevoie de ajutor, mama mea a făcut un împrumut la un IFN in 2019, a plătit o parte din sumă după care nu a mai putut plăti, aceștia
având o dobânda exorbitanta, acum a primit un act de înființare a popririi de la executor judecătoresc, mama mea are 83 de ani. Ce este de facut?
Buna ziua, am o intrebare va rog frumos, am cumpărat un teren cu acte de mână de la doi coproprietari am inteles faptul ca ar fii mai mulți. Terenul l-am cumpărat in 2006, an in care m-am trecut in registrul agricol și de atunci platesc și impozit, am construit si o cabana. Pot sa obțin un tilu de proprietate invocând faptul ca sunt trecut de 16 ani în registrul agricol?
Multumesc pentru raspuns, nu ma grabesc, mi se pare ciudat de grabit vanzatorul.