avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Costel Traian fer

Activitate Costel Traian fer



DlGoe a scris:

Rugaminte: sa ne spuneti cand va trimit ungurii tablele si talonul!

Da. Vă las răspuns. . Ei au spus două săptămăni . Acum aștept

DlGoe a scris:

@Costel In urma cu ceva ani am imprumutat autoturismul unui amic pt. un drum la Budapesta. Politistii unguri i-au retinut certificatul de inmatriculare, fara a-l amenda sub motivul ca ar fi fals (certificatul!). Ne-am dus in Ungaria, eu si amicul si desi putem conversa bine in ungureste, n-am rezolvat nimic. Mi-au spus sa astept. Am asteptat cateva luni, zilnic telefon la rutiera, la ipj, nimic. In final un lucrator de la inmatriculari/permise mi-a zis declara-l dom'le pierdut! Asa am facut si am obtinut certificat de inmatriculare. Cel vechi nu a mai venit in veci!
P.S. Nu stiati ca puteati face verificarea tehnica si in strainatate? Am facut in Belgia, lejer, n-am coborat din masina si a durat 30 de minute.

.dm Goe. Dacă știam că se poate face și afară cu siguranță îl făceam și nu mai aveam nici un stres . Va mulțumesc de informație .
Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în Ungaria mi s-au ridicat numerele și talonul având inspecția ITP expirată. Am primit o hârtie în limba maghiară cu drept de circulație până în Ungariei cu România. Ce aș putea face în acest caz, pentru a-mi putea recupera numerele și talonul ? O zi buna în continuare! Mulțumesc