Bun. Deci eu aș putea schimba specializările cum doresc, în funcție de ce post este mai avantajos ?
Dacă doresc să mă angajez pe AMG,renunț definitiv la specializarea de Asistent radiologic ?
Mulțumesc
Cornel Vasile a scris:
Prin modificarea incadrarii ... din Asistent medical Radiologie in AMG
Bună ziua.
O nelămurire, dacă îmi obțin specializarea de Asistent medical Radiologie iar după o perioadă de timp doresc să mă reîntorc la specializarea de AMG, se poate și sub ce formă? Mulțumesc
Sunt de-abia anul II la postliceală și o să îmi iau toate actele la finalizarea studiilor.
Întrebarea mea era dacă pot avea 2 încadrări diferite ( AMG și asistent radiologie ) pe cartea de muncă?
Bună ziua.
Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii.
Vă rog să mă ajutați cu câteva informații: cât de riscantă este specializarea de Asistent imagistic și ce analize anuale sau bianuale să fac pentru a-mi ține sub control sănătatea proprie?
După reconversie profesională mă mai pot angaja ca și asistent medical generalist poate la un cabinet de medicina a familiei ?
Mulțumesc anticipat!