avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate Diana.E

Activitate Diana.E

Doamna director nu recunoaște ce vorbește, de obicei.
Ce se întâmplă dacă cineva își face o viza de flotant doar pentru a obține un beneficiu intr-o situație de departajare, iar aceea persona nu sta la adresa declarată?
Buna ziua! Este legal sa înregistrezi pe cineva intr-o institutie fără ca aceea persoana sa știe?
Buna ziua! Dacă am obținut nota buna anul trecut la titularizare si doresc continuitate in scoala, postul meu va apărea blocat?
De asemenea, pot sa merg la titularizare in speranța că voi obține un post mai bun, însă dacă nu obțin nota asa bună, pot sa merg in actuala mea scoala pe continuitate?
Mulțumesc!
Dacă am obținut continuitate pentru anul viitor pe un post de suplinitor, pot sa încerc, totuși, sa merg la titularizare in speranța că voi prinde un post titularizabil in alta parte? Iar dacă iau nota mai mica (dar peste 5) și nu reușesc sa iau postul dorit, pot sa merg pe continuitatea oferita de școala mea actuala?
Va mulțumesc!
Și se poate face ceva concret?

gi-jane2 a scris:

Luati-i numarul si sunati atunci la 112 si reclamati.

Dacă ma sicaneaza cineva în trafic și ma agresează verbal, cu persoana în dreapta drept martor lângă mine, politia poate sa facă ceva?
Buna ziua! Doresc și eu sa știu dacă în situația în care într-o scoala sunt 2 posturi rezervate pe catedra de engleza: una este pe postul rezervat(al unei doamne care a ieșit la pensie cu 18 ore), iar eu sunt pe postul vacant (cu 16 ore, dar care avea la concurs incluse și alte 2 structuri)...la anul exista vreo lege care specifica în ce parti sa luam orele?
Menționez ca eu am nota mai mare la titularizare și def, fata de colega mea și nu doresc sa mai merg pe structuri.
Ce pot face? Mulțumesc!
In cazul in care una din platformele de trading online (ex. Trading212, eToro, Revolut) se va inchide, exista vreo sansa sa imi recuperez banii?

In teorie sunt protejate de FCA, dar din cauza Brexit am inceput sa am griji mai mari.

[ link extern ] /

[ link extern ]
Buna ziua! Stiti daca mai poti sa te titularizezi într-o școală cu nota peste 7? Am incercat sa citesc din metodologie, dar nu inteleg. Mi-ar prinde bine niste explicații. Multumesc!