avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate Cristinagadea

Activitate Cristinagadea

Într-o săptămână ajung acasa si ma voi duce la secția de poliție. Dacă mă prezint este vreo sansa sa ajung in închisoare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu va prezentati la chemarile organelor judiciare, riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa privativa de libertate.
Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.

Nu am avut permis niciodata si la alcooltest am avut 0.66. Probele de sânge mi sau luat dar nu am primit nici un rezultat. Nu au fost victime nu am lovit alta masina . De anul trecut si pana acum nu am dat nici o declarație nu ma cautat nimeni. Abia acum am fost anunțat că ma cautat poliția acasă. Eu sunt plecat din tara
Buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat pe câmp. In masina cu mine era încă două persoane . Nimeni nu a fost rănit grav si am fost duși la spital. Pana azi 26.11.2020 nu am fost chemat la.politie nu mi sa luat nici o declarație. Doar persoanelor care erau cu mine in masina. Si nu au vrut sa faca plângere. Eu eram băut si circulam fara permis. Stiti cumva care sunt consecințele