avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate Aurel624

Activitate Aurel624

Bună ziua. Am făcut un schimb de mașini cu cineva fără a face vreun act la doua zile i.am spus ca îmi vreau masina înapoi dar acesta refuza sa mi.o înapoieze. Ce pot face ?
Este firma Mega Trucking Timișoara

Cornel Vasile a scris:

C.i.m. cu ce angajator ati semnat , din tara sau din strainatate ? Daca este din afara tarii mentionati statul .de unde este.

Buna ziua . Am lucrat 4 ani că șofer pe comunitate și acum mi.am dat demisia . În acești ani nu am fost plătit pentru ore suplimentare ore de noapte sau weekend . As dori sa dau firma in judecata ce anume trebuie sa fac . Menționez că pe contractul de muncă am 8h pe zi și eu am lucrat in echipaj la program de 21 h
Daca ma puteti ajuta ce acte si ce tebuie pentru comisie ?
Multumesc anticipat !

POPA GHEORGHE a scris:

Trebuie sa va prezentati la comisia medicala pentru prelungire concediu medical.

Buna ziua . Am suferit o fractura de calcaneu cu deplasare . A fost nevoie de operatie si in total am avut un convediu meddical de pe 6 octombrie pana pe 30 decembrie insumand 84 de zile ce concesiu medical . Daca nu sunt recuperat in totalitate ce proceduri trebuie urmate pentru a prelungi concediul medical ? Mentionez ca in prezent efectuez 10 sedinte de fizioterapie si kinetoterapie la recomandarea medicului ortoped .