avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate V2000

Activitate V2000

Răspuns la discuția Licenta pe persoana fizica !!??
Bună ziua pe persoana fizica fără firma dețin o autoutilitara basculabila 3,5t îmi trebuie obligatoriu licența de transport? Mulțumesc anticipat
Buna ziua o întrebare Pe firma mea nu am mașina 3,5t cu care sa încep sa lucrez sa transport marfa și închiriez de la o alta firma care aceeași firma îmi oferă și un contract de colaborare adică (tot cu el sa fac un contract de colaborare de transport marfa pe comunitate)(adică un alt contract pe lîngă cel de închirierea masini. Trebuie sa am un manager de transport marfa atita timp cit eu nu am nicio mașina pe numele meu sau pe firma mea care sa fac transport de marfa doar închiriez (închiriata) după cum am înțeles ca din luna mai sar baga și licenta pentru 3,5t ?va rog frumos vreau sa știu un răspuns concret dacă da am nevoie sau dacă nu nu am nevoie și dece vreau sa știu și explicatia?? Mulțumesc
Bună ziua mama mea în 2002 -2003 cam asa a cumpărat o casa de la o mătușa dea ei iar după 2-3 ia făcut acte pe casa surori mele la numele ei de fată (iar sora mea fiind casatorită si a rezultat un copil din căsătorie în momentul respectiv iar în momentul de față divorțați prin lege iar soțul surori mele la momentul divorțului nu a cerut nicio despăgubire nimic doar ca copilul este la fostul soț )în prezent actele sunt tot pe numele surori mele la numele de fată (în contractul de vânzare cumpărare scrie asa ca propietar este numele surori mele căsătorită cu X (numele fostului soț al ei) iar impozitul este la numele mamei mele din 2002-2003 și tot mama mea a plătit impozitul pîna în momentul de față iar contractul la energie electrica este la numele fostului soțul al surori mele asta fiind făcut după ce a făcut contractul de vânzare cumparare și înainte sa divorțeze și a rămas asa pina în prezent pentru ca fostul soțul al surori mele după ce au divorțat nu a vrut sai traca contractul de la energie electrica pe numele ei si ce a Ce vreau eu sa știu și vreau sa ma ajutați dacă puteți sora mea ar putea sai facă acte fratelui meu mai mic având în vederea ca sunt de același nume de familie în situația asta complicata? Va rog sa ma informați concret despre aceasta problema și ce este de facut pentru a face toate actele la normal pe un singur nume de propietar multumesc frumos.
Bună ziua va rog a-mi explica și mie pe înțelesul meu daca doriți!
Eu am firma mea nou infintată de transport marfa cu 3,5t pe comunitate sau în caz de tur-retur ( nu sunt angajat pe firma mea și nici nu am angajat eu sunt și patron și sofer),dacă închiriez o autoutilitara de 3,5t nu contează duba sau prelata și sa lucrez cu ea eu personal cu o alta companie care oferă colaborare de 3,5t marfa pe comunitate respectiv tur-retur cum voi găsi sunt obligatorii aceste atestate de detasare sau formulare de detasare pe comunitate sau în caz de tur-retur pentru șoferii patronii? Multumesc anticipat!
Bună Bună se poate obține fonduri europene pentru o firma de curierat ?mulțumesc!
Pentru un credit de prima casa dacă am 3 luni vechime la locul de munca și îmi prelungește contractu de munca cu încă 3 luni și nu pe nedeterminat pot sa fac un credit pentru prima casa??
Sau trebuie obligatoriu sa am contract pe perioada nedeterminata??
Iar dacă soția nu lucrează ca să poată fi băgata ca codebitor pot obține doar eu credit pentru prima casa??
MULTUMESC!
Ok multumesc
Dar pot sa și lucrez ca angajat (muncitor)în constructi la firma care sunt angajat actual?
Bună ziua dacă eu sunt angajat( lucrez) în construcții și m-am făcut o firma de curierat și am primit o oferta de livrări la domiciliu (mîncare) de la o firma care este în parteneriat cu tazz by Emag eu dacă sunt angajat în constructi pot sa și semnez alt contract cu aceasta firma in calitate de administrator pentru firma mea care este în parteneriat cu taz by emag și sa lucrez doar în timpul meu liber adică sîmbata duminica ? Iar în cursul săptămânii sa lucrez unde sunt angajat ca muncitor la firma de constructi doar sîmbata și duminica sa livrez mâncare la domiciliu? Sa pot aduce un venit și în viata mea? Din livrări la domiciliu?
Bună ziua ca administrator de firma nou înfintata vreau sa lucrez ca subcontractor cu o firma de curierat .
Întrebarea mea este dacă eu fac curierat într-un oraș(exp arad)sau și localitățile din împrejurimi al județului Arad ridicări și livrări sunt obligat prin lege sa fac foaie de parcurs și delegație în fiecare zi pentru firma de curierat cu cea care sunt în colaborare ca subcontractor? Sau doar foaia de parcurs nu și delegația (ordinul de deplasare)Mulțumesc!