avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Alt prof.

Activitate Alt prof.

Da. Portofel electronic, insa i-a trebuit si nr. de cont pe care l-a obtinut prin prezenta directa, in banca, cu buletinul meu. In fine, a si trecut timpul, acum e mai mult chestie de curiozitate..
Minor.
Va multumesc! Copilul nu a utilizat cardul, si-a facut portofel electronic, pe baza informatiilor de care v-am zis... Extrasul nu-i secret, dar numarul de cont (aflat pe extras) nu cred ca e, legal vorbind, in regula ca banca sa il dea altei persoane. Despre asta as vrea sa aflu mai multe date sigure. Pana la urma pot intreba si la banca, voi vedea. Suma pierduta nu e chiar mare, dar neplacerea cauzata, da. In fine, va multumesc pentru raspuns!
Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date de pe cardul bancar, și-a putut face niște plăți de pe contul meu, fără acordul meu. Am observat dispariția banilor, am solicitat la bancă explicații, s-au făcut cercetări și mi s-a transmis o adresă de mail și un număr de telefon, legate de cel care se folosise de contul meu. La final am avut de plătit aprox. 300 lei aceste cercetări - lucru care nu mi s-a transmis înainte, în afara minusului creat de copilul meu. Am aflat abia acum, respectiv după 3 ani, că acestea au fost posibile din cauză că i s-a dat extrasul de cont. Credeți că e posibil, și n-o fi prea târziu, să reclam lipsa de protecție a datelor? Nu este legal să se ofere extrasul de cont unei alte persoane, chiar dacă e cu buletinul celeilalte în mână, nu-i așa?