avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate Simona1209

Activitate Simona1209

Buna ziua. Conexarea dosarelor sa produs la cererea mea prin avocatul meu unde partea adversa a incercat sa se opuna doar ptr a se pierde mai mult timp iar apoi sa fiu nevoita sa dau contestație in anulare a unei sentinte


Ideea este ca el a recunoscut la audiere ca stia ca nu este copilul lui dar în același timp a întrebat judecatoarea daca se tine cont doar de legatura de sânge iar la inml a refuzat sa facă plata pe motiv ca eu am introdus acțiune prima in tribunal .Dar instanta a cerut expertiza adn pe dosarul în care el cere exercitarea drepturilor părintești asupra minorei.
Eram în proces de divorț când am rămas insarcinata cu fata iar împăcarea sa produs când eram insarcinata in 7 luni în cunostinta de cauza a acceptat acest lucru


Dapix a scris:

Este posibil ca el să câștige procesul daca va invoca în fața judecătorului că l-ați înșelat. Problema este ca dumneavoastră nu puteți dovedi că el știa că nu este copilul lui când l-a recunoscut.
Este un proces care nu se știe cum se va termina și cine va suporta cheltuielile de judecată.

Mulțumesc mult pentru timpul acordat.
Nu este copilul lui ,la recunoscut știind ca nu este al lui ,ne judecam ptr tagada de paternitate introdusa de mine iar el mia introdus un alt proces ptr exercitare drepturi părintești. In audierea minorului în camera de consiliu sa adeverit ca el este agresiv fizic cât și verbal cu minora. Minora venind în vacanta a refuzat sa se mai întoarcă la el .
Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. Fostul sot adica reclamantul din dosar a refuzat sa plătească testul ,plata am făcut-o eu . Întrebarea mea este : daca se dovedește ca el nu este tata biologic al fetei cum îmi pot recupera bani dați ptr test și ce alte cheltuieli ii pot cere ?