avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Nistor Laurențiu

Activitate Nistor Laurențiu

Buna ziua va rog sa ma lamuriti cu o problema am aflat ieri ca acocatul meu din pacate a decedat ce se va întâmpla cu cazul meu rămâne in aier ? Ce urmeaza sa fac?
Dacă găsesc lacătul pe poarta ce trebuie să fac cui trebuie să mă adresez după cum am spus nu sa pronunțat evacuarea
Buna ziua sunt in proces de evacuare cu tatăl meu nu sa pronunțat nimic deocamdată zice ca îmi pune lacătul pe poarta ce fac până nu se pronunță evacuarea are dreptul asta mai pot sta acolo
In urma altercație tatal meu ascos certificat medico-legal cu 7 zili de îngrijiri medicale sieuam fost lovit de catre el dar nu am scos certificat amspecilfcat in declaratiia la politie am un copil cu handicap grav
Procesul de evacuare acum este inaintata catre judecatorie trebuie sa mai astept sausa imi cautacum avocat sa demostrez ca eu am investit pe pamantul tatalui eu am copil cu handicap grav cam cat dureaza un astfel de proces cat de costisitor este?
Bună ziua tatăl meu este proprietar în urma unei alternării vrea sa ma evacueze eu am făcut casa la all in curte ce șanse masa imi recuperez investitia