avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Activitate Geech

Activitate Geech

Sa înțeleg ca nu v-oi mai avea voie sa conduc pe perioada de suspendare ? Și cum mi se va suspenda permisul nemțesc ? Va trb să-l predau in România ?

Va mulțumesc anticipat și multă sănătate

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Din cate inteleg ati fost condamnat. O sa vi se comunice la un moment dat, dispozitia de anulare a permisului. Momentan pana o sa primiti, aveti dreptul sa conduceti.

Buna ziua, am o mare problema și nimeni nu îmi da un răspuns concret. Am avut un accident rutier in urma cu 5 ani in care am primit o pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare și 70 de zile in folosul comunități .
Eu pentru ca nu am încălcat nicio regula de circulație nu mi sa suspendat permisul. Politisti nu mi l-au luat pentru ca nu am încălcat nicio lege rutieră și nici in hotărârea finala nu este specificat sau menționat o suspendare a dreptului de a conduce. Eu acum am permis de nemțesc și lucrez ca șofer in Germania. Doamna de la probațiune susține ca odată cu pedeapsa de suspendare primită , automat nu am dreptul de a conduce. Întrebarea mea este dacă odată cu acea suspendare , mi se ia dreptul de a conduce doar pe teritoriul României sau și in Europa ? Menționez ca in România apar cu permis valid, de Germania și ca nu este suspendat . Spuneți-mi va rog cum sa tratez aceasta situația . Va mulțumesc anticipat