avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Activitate Ducu777

Activitate Ducu777

Pentru a rezolva problema am facut o cerere la banca (pe platforma online) ca sa imi dea un raspuns oficial

Raspunsul a venit sub forma unui mail de la agentia din Bucuresti

In mail scrie ca am dreptul sa actualizez datele personale si sa ridic cardul daca in cont intra doar sume cu titlul de pensie sau indemnizatie (trebuie declarat la banca acest lucru si motivul ridicarii banilor)

Cu acest raspuns am fost la banca si mi-au dat cardul

Oficial nu au riscat nimic, din vorbe iti spun cele pica bine lor
Multumesc mult pentru ajutor
Mama nu mai are cont deschis la alta banca
Nu stiu daca in baza curatelei pot eu sa deschid un cont in numele ei sau daca pot cere institutiilor sa vireze banii intr-un cont pe numele meu (cred ca nu)
Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului

Am facut o sesizare catre banca sa imi dea un raspuns oficial

In baza acestui raspuns voi cere o lamurire a dispozitivului hotararii pronuntate de instanta

Exista un model de cerere?
Procedura este complicata?
Buna ziua,

Mama mea a suferit un AVC, a ramas in incapacitateade vorbire si paralizata la pat

Eu in calitate de fiu am cerut sa fiu numit curator pentru administrarea conturilor bancare si reprezentarea ei infata institutiilor statului

Curatela a fost emisa ' in vederea reprezentarii in fata institutiilor statului si ridicarea drepturilor banesti a numitei ...'

Mama isi primeste toate drepturile intr-un cont la Raifeisen Bank

Cei de la banca nu imi dau cardul mamei mele pentru ca spun ca aceasta curatela nu imi da dreptul

Mentionez ca pentru ridicarea baniilor este disponibila o singura caserie pe Judet si sunt zvonuri ca se va inchide

In consecinta nu pot ridica drepturile banesti conform cu cele precizate in curatela (fara card)

Va rog sa ma indrumati, nu stiu ce sa fac