avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate stefan192

Activitate stefan192

Discuție Timpul de munca
Bună ziua tuturor, am si eu o mica intrebare daca dorește cineva sa ma ajute si anume, privind programul de lucru, eu lucrez zilnic de la 9 la 17 plus un weekend da , unul nu. Adica in weekendul care lucrez , lucrez 12 zile consecutive. Este normal asa ceva?? Se poate face ceva?? Am incercat sa vb cu angajatorul macar duminica sa am liber și nici nu vrea sa auda. Plus ca la salariu nu primesc nimic in plus, ba chiar primesc salariu minim pe card si 500 de lei in mana. Mie personal nu mi se pare normal sa lucrezi 12 zile si sa ai 2 libere. As dori ceva părere sau sfaturi daca se poate. Va mulțumesc si va doresc o zi frumoasa, mai frumoasa ca a mea :)
Bună ziua, am o propire pe conturile bancare iar contul deschis la unicredit nu il mai folosesc de 1an, problema este ca ei nu vor sa mi închidă contul pe motiv ca am propire dar totodată îmi pune lunar 8lei pe minus. Am plătit 25 d elei sa duc contul pe 0 și acum iar am 8 lei cu minus. Ce as putea face?? Am sunat și nu vor nici sa închidă contul și nici sa schimbe planul sau ceva , iar eu mai de plata 2 ani la poprire și sincer nu as vrea sa plătesc lunar timp de 2 ani câte 8lei pe luna pt un cont pe care nu îl folosesc.
Răspuns la discuția Zile libere lipsa
si pot face o sesizare anonima?? nu as vrea nici sa fiu concediat , dar mi as dori mult niste zile libere la ceva timp, e foarte obositor sa muncesti non stop, la schimburile de tura nu mai zic.
Salutare, am o nelămurire si sper ca cineva de aici sa ma ajute cu ea, lucrez într-o fabrica unde se produce non stop, problema este ca nu prea avem zile libere, de exemplu in luna martie a.c. am avut doar 3 zile libere si acestea luate cu greu. Eu consider ca nu este legal sa lucrezi non stop fara repaus. As dori tare mult sa primesc un răspuns. Va mulțumesc!