avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Activitate Casa215

Activitate Casa215

Vreau sa recuperez TVA la un autoturism nou,cumpărat din România,persoană fizică (nu firmă)se poate?
Schimbare domiciliu în același sector,este o nebunie să schimbi toate actele auto.Oare trebuie și permisul dacă nu este adresa trecută pe el?
Bună seara,cât costa taxa pt.instituire curatelă?mulțumesc!
Mulțumesc!
Bun,și după sora cu handicap cui îi va revenii partea ei neavând copii ci doar pe mine și copii mei?
Mulțumesc pt.răspuns sper să nu stresez dar la început am întrebat dacă se poate retracta,situația stă în felul următor: la momentul renunțării,existau 3 surori și mama,cea de a 3 a are handicap grav mintal,sub pretextul ca sora care a decedat și în favoarea căreia am cedat eu și mama v a avea grijă de cea cu handicap am mers la notar și am dat declarație.Să înțeleg că in acest moment sora cu handicap și fica celei decedate au 50% cu 50%?Sora decedată o avea în grijă și acum am fost nevoită să o iau la mine pt.îngrijire.
Buna ziua,în acel titlu de moștenire scrie că:eu și mama mea am renunțat în favoarea sorei mele.Scrie străini de succesiune.
Am citit undeva că se poate retracta în termen de 12 luni de la decesul sorei.
A decedat și mama în urma cu 10 ani,imobilul și terenul din grădina cât și terenurile arabile sunt lăsate de la părinții părinților mei dar mama mea a făcut succesiune în momentul cedării dreptului meu neavând decât titlu de Moștenitor.Nu exista titlu de proprietate în acest moment.
Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În 1996 am fost cu mama la notar și am cedat și eu și mama dreptul meu în favoarea unei surori care a decedat în Februarie anul acesta.Eu am 6 copii și șora decedată o fată,nu vreau să i rămână totul având în vedere că această nepoată nu se ocupă de nimic,plată impozite etc.