avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Wally33

Activitate Wally33

Eu nu mai înțeleg nimica, dacă apartamentul este al meu, cum sa vină primăria și să îmi zugrăvească peretele exterior fără înștiințarea mea? E proprietarul imobilului al apartamentelor în care sunt chiriași dar în nici un caz nu are nici un drept la peretele meu, sau greșesc?

ynocentta a scris:

Daca primaria este proprietarul imobilului d elocuit,aceasta detine obligatia sa asigure administrarea si starea tehnica a partii comune de condominiu
Puteti solicita relatii la serviciul specializat din primarie unde au fost incheiate contractele de locatiune

Salutare tuturor, am nevoie de un sfat, astăzi Mama mea a primit de la primărie o factura în valoare de 3900 lei pentru zugravirea blocului unde locuiește ea, suma fiind undeva la 48.000 lei împarțit a venit fiecărui locatar suma de 3.900 lei.
Problema este următoarea, apartamentul este proprietate privata, Mama și nici un alt chiriaș sau proprietar nu a făcut vreo cerere în privința, că ar trebui zugrăvit blocul respectiv, pur și simplu au venit niște oameni care sau pus pe treabă, mama nici nu era acasă, ea fiind plecată nici nu știa că urmează să fie zugrăvit blocul respectiv, ieri când a ajuns acasă a constatat ca e văruit, a fost sunata astăzi de la poștă ca sa meargă să semneze și să ridice acest plic care conținea factura respectiva.
30 de ani cât a plătit chirie la primărie o singură dată nu au venit sa zugrăvească, vecinii de comun acord au văruit atât în scara blocului cât și afară, acuma apartamentele majoritatea au fost vândute de primărie, și fără să solicite nimeni vin și varuiesc pe sume enorme, fără contracte fără nimica, va rog frumos un sfat, unde să ne adresăm. Vă mulțumesc!