avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate TheaNicolescu

Activitate TheaNicolescu

Răspuns la discuția aBUZURILE ASOCIATIEI
Va rog sa ma ascultati.Situatia incalcita o explic cat pot mai scuri.In anul 2005 ad-tot devine un vecin folosindu-se de legi.,cu comitet dar fara comisie de cenzori pana in 2007 nici un control.Eu--cu vise de dreptate...il dau in judecata ,conform legii.H.G-400/2003 ca nu are voie sa fie ad-tor-1-avea o datorie de 36 milioane vechi la intretinere(datornic mare de 25 ani)2-nu avea atestat.si pierd in instanta!?!?Razbunare imi pune la apa rece(n-am apa calda de 4 ani,nici centrala de ap.)o persoana lunar-54mc,33.mc.72mc?etc.Il actionez in judecata si pierd?!?1Nu platesc si-mi pune penalizari,nu spun la cat s-a ajuns si ma da el pe mine in judecata(numai am amenintare)si s s-ar putea sa castige.Reclamatii la primarie am facut si mi-a raspuns ca legal ei i druma asociatiile nu la controleaza.I-a dat si atestat asa ca-i legal.A facut o adunare gener. cu oamenii lui in 2007 si si-a facut salariul de 7.500.000.lei vechi lunar,il plateste lunar si pe presedinte.Legal nu-i asa?Dar comisia de cenzori este o singura tanara(ilegal categoric)usor de manipulat de el.Anulacesta nu s-a convocat adunarea gener.ca...el este un simplu angajat al comitetului si n-are dreptul.Legal,nu-i asa?Se protesteaza pe la coltul blocului si atat.Unde sa ma mut?unde sa fug?M-am uitat pe Internet dupa o insula in Pacific dar este prea tarziu pentru mine.Am multe inca de spus dar nu stiu cat am voie sa scriu.Si asa cred ca este prea mult.Va multumesc ,altfel ieseam in strada sa urlu....
Răspuns la discuția arhiva asociatiei?
Nu avem arfiva.Nu stim unde sunt actele asociatiei,se pare ca in locuinta ad-torului.Nu avem acces la acte.nu ni se elibereaza copiixeros de vreun act cerut la nevoie.Arhiva nu trebuie sa stea in sediul asociatiei?Avem dreptul la arhiva sa vedem vreun act?Cunosc legea ca am citit-o,copiat-o.Dar unai legea si alta aplicarea ei.Ce trebuie facut pentru respectarea legii?
Răspuns la discuția arhiva asociatiei?
Nu avem arfiva.Nu stim unde sunt actele asociatiei,se pare ca in locuinta ad-torului.Nu avem acces la acte.nu ni se elibereaza copiixeros de vreun act cerut la nevoie.Arhiva nu trebuie sa stea in sediul asociatiei?Avem dreptul la arhiva sa vedem vreun act?Cunosc legea ca am citit-o,copiat-o.Dar unai legea si alta aplicarea ei.Ce trebuie facut pentru respectarea legii?
In adunarea generala de anul trecut am citit cererea mea de iesire din asociatie din cauza abuzurilor presed.si ad-torului cu intentia clara de a ma indatora,da in judecata si scoate apart. la licitatie sa-l cumpere.Sunt singura fara mostenitori si cardiaca cu un infarct.Poate,in curand nu va mai fi nevoie de licitatie deoarece conflictul dureaza de 3 ani....Am utilitati decat apa rece(calculata anul trecut-72mc,34mc,45mc,etc pe diferite luni Va dati seama ce sume s-au adunat si cu penalizari.Am avut proces si l-am pierdut,ad-torul venind cu minciuni iar eu n-am avut avocat sa stiu cum sa procedez.Apa calda nu mai avem de 4 ani,caldura la fel,doar gaze separat.Deci numai apa rece si sunt in tratative cu furnizorul sa fac contract individual.Si imi pune sume mari pe liste si cu-SANCTIUNI ca nu am predat citirea apometrului,desi cei fara apometru platesc la pausarNu stiu ce sa mai fac.Am facut reclamatie la politie ,la primarie si pe nimeni nu intereseaza.Iesirea din asociatie nu vor sa o aprobe si ma chinuiesc de 3 ani.Fac ce vor ei,isi iau bani cum si cat vor8amandoi au leafa linara)au uniisustinatori,alti proprietari dezaproba dar nimeni nu face cevaIar eu singura nu mai am putere..Nu AVEM COMISIE DE CENZORI de 3 ani....Cum spuneti dvs.-ca la noi la nimeni-dar eu ce sa fac? Locuiesc in Buftea v