avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitruadrian1

Activitate Dumitruadrian1

Bună ziua! Am pierdut 2 procese: unul la tribunal și unul la Curtea de apel, am de plătit cheltuielile de judecata însă eu nu am primit decizia de la Curtea de apel(procesul s a finalizat în mai) ieri am primit înștiințare de la avocata firmei respective sa plătesc cheltuielile ca altfel ma executa. Ce pot face în acest caz? Va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Accident de muncă
Bună seara! Am intrat în posesia pv-ului făcut de doamna care s-a dat inspector Itm dar ea era plătită să facă ancheta SSM la o luna jumătate, l-am contestat dar în zadar din cauza altor influențe. Am formular Fiam și tot ce tine de accidentul de munca dar și actele medicale cu 151 de zile de incapacitate de munca, urmează să merg la muncă la respectiva firma și implicit la medicina muncii.
Bună ziua! Sunt angajat din 2019,in timpul serviciului pe 16 decembrie 2020 am fost pus de șefa stației să mă urc pe o scara sa depozitam niste sucuri între 2-5 m. Baxurile erau așezate manual și individual de către noi urcați pe o scara care nu mai prezenta siguranță ( cu 2 săptămâni Înainte a mai căzut o angajata , mai norocoasă și s-a prins de rafturi , ridiculizată de șefa sa fie mai atentă)

la vremea respectivă am fost îndrumat de șefa statiei sa fiu dus la spital de un prieten cu mașina personală și nu cu ambulanța. Ajuns la spital am făcut investigațiile necesare și a trebuit să fiu operat cu DHS SI Șurub antirotativ. Scara era veche, cu adiții pe ea și picioarele antiderapante lipsa. Menționez că nu am avut un echipament de protecție sau de prindere a scării,nu am fost instruit SSM, completarea cărților și semnarea lor se făcea de o colegă.

Ulterior ,cercetarea s-a realizat in lipsa mea, a venit acasă o doamnă plătită de firma respectiva care s-a dat drept inspector Itm, aceasta a făcut anchetă și m-a scos pe mine vinovat. După finalizarea cercetărilor nefiindu-mi comunicat procesul verbal . Eu am aflat de la o colega care era apropiată de șefa. Din procesul verbal reiese că eu sunt vinovat și sancționat. nu am primit proces verbal de cercetare și nici avertismentul cu care am fost sancționat. Imediat după cercetare respectivă scara a fost schimbată. Am contestat pv-ul de cercetare la itm dar în zadar. Cum mă sfătuiți să procedez?