As dori sa cumpar un apartament intr- o cladire cu un etaj si mansarda, in Navodari, unde exista 6 apartamente, 2 pe fiecare nivel.
Desi mi s-a spus ca este proprietate, se pare ca terenul aferent este in concesiune . In extrasul de carte funciara nr. 120628, terenul cu sup totala de 342 mp se intabuleaza cu IE120628-C1-U2 (pt Ap. 2 pe care doresc sa-l cumpar ), astfel incat se dobandeste dreptul de folosinta pentru sup de 71.9 mp ( 21%). Nu inteleg ce drepturi am , referitoare la teren, acesta este al meu spre folosinta doar ? Date referitoare la teren : Teren materializat cu gard pe laturile..., constructie pe limita de proprietate, neimprejmuit pe laturile....Scrie astfel : se intabuleaza dreprtul de folosinta asupra terenului in sup de 71.9 mp ( 21%) afernt ap 2 cu IE 120628-C1-U2 in favoarea....sub C11 din cartea funciara 120628 UAT Navodari. Mentionez ca nu este specificat care parte din teren este aferenta ap.2, insa intrarea catre acest apartament este separata de celelalte, printr-o poarta laterala, pe o alee separata. La fel si in cazul celuilalt apartament de la parter. Ceilalti merg pe casa scarii catre apartamentele lor.
Pretul este unul foarte mare, cladirea este intr-o zona buna, dar fara teren acesta nu este justificat. Va rog mult, as vrea sa stiu, inainte de cumparare ce drept am ( daca am ) asupra acelei alei de acces catre locuinta.