avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate AdinaTopala

Activitate AdinaTopala

Va mulțumesc pentru răspuns domnul Av Patrascu Răzvan .
Dosarul penal este pe rol din data de 23 martie 2021 , Sunt în calitate de victima , este un caz medical . Practic este despre mama mea și din păcate s-a sfârșit cu deces. Am primit rezultatele necropsiei după 7 luni de la deces . Am angajat un expert parte pentru a obiecta rezultatele autopsiei.
După 9 luni mi s-a aprobat expertiza medicala... doar ca durează am înțeles pana la 6 luni
Am făcut nenumărate cereri la poitistul de caz , chiar și la procuror , acte medicale . Am primit la 4 luni distanta o copie care nu este vizibila , copie unde lipsesc pagini din dosarul medical. Am cerut o alta copie vizibila și toate actele primite de la spital la procuratura și nimic...
Am înțeles ca audierile nu au legatura cu partea medicala , nu înțeleg de ce se stagnează? La câțiva ani distanta toti vor spune ca nu-si amintesc ...
Mi se pare ca organele de cercetare penala nu-și fac treaba , chiar deloc !
As vrea sa știu unde ma pot adresa sa sesizez acest lucru !
Va mulțumesc din suflet pentru răspuns.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa furnizati mai multe amanunte. Ce calitate aveti in dosar, de cand este dosarul penal pe rol, ati formulat cerere de administrare probe, ce activitati s-au efectuat pana in prezent etc.

Buna seara .
Un sfat va rog . In cazul unui proces penal in curs , organele de politie ( procurorul și politistul de caz ) , nu se implica deloc , unde se poate sesiza acest fapt? M-ar interesa după procurorul superior? Va mulțumesc anticipat.
Bună ziua Domnul Popa Gheorghe. În urma unui răspuns de la dvs am aflat ca este posibil ca raportul de expertiza sa întârzie deoarece plata nu s-a efectuat la timp ....
Avocatul meu a cerut inspectorului de caz dovada platii autopsiei catre medicina legala . Răspuns a fost ca nu au nici o dovada!!! Spuneti-mi va rog ce s-ar putea face în acest caz ? Va mulțumesc anticipat.
Va mulțumesc din suflet. Sunt de ajutor informațiile dvs. O zi frumoasa va doresc!
In 23 martie 2021 s-a efectuat autopsia mamei mele care a decedat în spital, considerând moarte suspectă. Dosarul penal este pe rol în așteptarea expertizei medico-legale care întârzie să apară. In ceea ce privesc costurile mă gândesc că au fost efectuate de către poliție așa cum mi s-a comunicat . De la medicina legală de Județ , mi s-a spus că analizele de laborator durează 30 zile deoarece sunt trimise la București. De ce durează atât de mult o expertiză ? Sunt 4 luni deja ? Mă gândesc că cineva este responsabil pentru aceasta expertiza ?
Va mulțumesc .
Termen legal rezultat autopsie!
Buna seara. Acum câteva luni am găsit legea prin care se specifica că termenul legal în vedere eliberării rezultatului in urma autopsiei , răspunsul expertizei medico-legale ,este de 30 zile și maxim 60 zile in condițiile in care exista analize de laborator. Mă poate ajuta cineva va rog. Mulțumesc anticipat.