avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate Anomin 1987

Activitate Anomin 1987

Vreau păreri cât mai multe, ce sfat îmi dați.
Păi asta v-a urma, pt că chiar astăzi am descoperit că a furat și vândut un lucru al meu, și când am vrut să sun la poliție, am avut scandal cu mama lui. Că îl acoperă mereu.

gi-jane2 a scris:

mama nu il poate abandona pana nu devine major, apoi daca in continure il tine in brate, nu aveti ce face, ori traiti asa, ori plecati si o lasati pe mama cu fiul piatra de gat.

Stimată doamnă, este în ultimul hal. Nu se mai poate face nimic pentru el. Ne-a mărturisit că putem să îl omorâm, că el nu se lasă de așa ceva. Am fost la psiholog cu el și nu s-a rezolvat nimic. De ajutat nu ajută cu nimic deși dacă l-ați vedea nu i-ați da 16 ani. E cât mine de înalt, 1,80 și vreo 85 de kg. Fură, bea, se droghează, toată ziua mănâncă, doarme, nopțile stă pe telefon, iar ziua este vagabond.

Spre exemplu, azi a vândut un televizor LCD care l-a primit mama lui, înainte să fiu împreună cu ea.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Nu puteti face decat sa sesizati organele de politie.

Chiar și noi, sau doar mama copilului???

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Nu puteti face decat sa sesizati organele de politie.

Bună ziua. Sunt tatăl vitreg al unui băiat de 16 ani care se droghează, a început să fure lucruri din casă care îi aparțin exclusiv mamei lui, dar mama lui nu vrea să ia măsuri împotriva lui. Menționez că locuim în casa mamei concubinei mele. Ce măsuri pot eu, sau mama concubinei(care nici ea nu îl mai suportă) mele să luăm împotriva lui? Noi vrem să îl internăm, dar mama lui nu este de acord. Putem face noi ceva?