avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate cristinapavel81

Activitate cristinapavel81

..am sa merg dar se poate depune plangere penala daca nu a avut vreun beneficiu material de la mine si se scuza ca a fost doar o gluma si ca nu se astepta sa renunt la job-ul care il aveam? In ce delict se incadreaza? Multumesc.
Da, numarul de telefon, stiu cine este persoana.
Răspuns la discuția Oferta falsa loc de munca
Dar in acest caz, el mai primeste condamnare? Eu as vrea sa fie si condamnat pe acest lucru. Multumesc.
Răspuns la discuția Oferta falsa loc de munca
Dar cum as putea dovedi? El nu mi-a solicitat nimic la schimb, a facut lucrul acesta sa se amuze in schimb eu am ramas fara locul de munca actual bazandu-ma pe cuvantul lui.
Buna ziua.
in cazul in care am purtat discutii cu o persoana care s-a recomandat fals ca fiind patron si mi-a oferit un loc de munca "la misto" iar eu am renuntat la vechiul loc de munca fara sa imi dau seama ca e defapt o minciuna (nu am verificat ca defapt firma nici nu exista), pot depune vreo plangere penala impotriva lui? Din pacate nu am incheiat vreun contract, am doar niste discutii salvate, purtate pe whattsap respectiv la telefon cu el in care acesta imi propune sa lucrez ca si contabila la el. Multumesc.
Buna ziua.
in cazul in care am purtat discutii cu o persoana care s-a recomandat fals ca fiind patron si mi-a oferit un loc de munca "la misto" iar eu am renuntat la vechiul loc de munca fara sa imi dau seama ca e defapt o minciuna (nu am verificat ca defapt firma nici nu exista), pot depune vreo plangere penala impotriva lui? Multumesc.