avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate Luka L

Activitate Luka L

Nu, nu este nouă firma. Insa nu am avut posibilitatea din motive personale pt a acizitiona alta casă de marcat(modelele noi). Atata timp cat si cele vechi erau perfect legale, nu m-am vazut ca fiind in afara legii folosind acea casade marcat. Iar acum am vrut sa intru in legalitate(conectarea casei la sistemul electronic al ANAF) pana in termenul de 30nov2021 si nu am avut posibilitatea sa cumpăr pt ca cei care le vand si se ocupa si de service-are mi-au spus ca nu mai au stoc pe piata pentru vanzare.

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Sefa ANAF a zis ca tocmai pentru ca sunt situatii ca la dvs , inspectorii in ca z de control vor tine cont de asta . Sa aveti dovada ca ati facut demersurile pentru achizitia case de marcat . Nu ati avut deloc casa de marcat ? E firma noua ?

Buna seara a-si avea o intrebare referitoare la obligativitatea legarii caselor de marcat la anaf, termen care a fost stabilit pana la 30 nov 2021. Eu sunt in situatia in care am facut solicitare de achizitionare a unei case de marcat INAINTE DE ACEST TERMEN LIMITA(30NOV2021) si nici pana in ziua de azi nu mi-a fost livrata casa de marcat. In acest caz, desi eu am inaintat actele firmei catre societatea de service-are in termen pt a achizitiona aparatul, cine poate avea vina ca eu nu am primit aparatul si totodata nu am reusit sa ma conectez la anaf? Precizez faptul ca service-ul mi-a spus ca nu sunt case de marcat pe piața si ca in momentul cand va primi ma va anunta, dar pana atunci care ar fi situatia ca eu sa pot lucra in continuare cu vechea casa de marcat? Multumesc si astept raspunsul dvs.!