avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate MariaAlexa01

Activitate MariaAlexa01

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Accidentul a fost raportat către Itm chiar in seara accidentului. Mi s-a spus ca vor fi in jur de 27 de zile rezolvarea cazului. In timpul asta eu nu am fost contactata de nimeni și nu am primit nimic. Eu fiind in medical in continuare. Mi sa dat de la Protectia muncii doar dovada raportării către Itm. mulțumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Medicul specialist mi-a spus verbal ca pot face mișcare (pot părăsi patul ).Pt ca eu nu am nici un os rupt sau fisurat. Mușchiul genunchiului este afectat. Pot sta in picioare dar nu 8 ore cât ar trebui sa stau la munca. Va mulțumesc mult.
Buna dimineața. In urma unui accident de munca produs de data de 05.11.2021. (Genunchi strivit de stivuitor).Am intrat in concediu medical din 8.11.2021 pana 31.12.2021 cu posibilitate de prelungire. În timpul medicalului am iesit in doua locuri in care am făcut poze împreuna cu sora mea și apoi sora mea le-a încărcat pe un site de socializare. Pe data de 28.12 am fost sunată de managera firmei la care sunt angajata văzând pozele a inceput sa tipe și sa ma jignească ca afara am putut ieși, ca concediul medical este sa stau in pat nu sa ies afara și ca eu sunt vinovata accidentului. Și care ma forțează ca de săptămâna viitoare sa încep munca. (Acolo unde voi sta in picioare 8 ore zilnic iar genunchiul nu este vindecat ). Ce pot face ce ma sfătuiți ?