avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate Danielo massaro

Activitate Danielo massaro

Buna seara.Astazi am aflat rezultatul la analize și au ieșit 2 la mie .care ar putea fi sancțiunile nu am mai avut evenimente nici odată ?Va mulțumesc !
Buna seara .Va deranjez cu o întrebare. Este posibil că de pe data de 30.09.2021 mi s-au luat probele de sânge și nici până în acest moment nu mi-au venit rezultatul ? Cat poate dura ?Va mulțumesc !
Buna ziua am înțeles că pentru a avea rezultatele la sânge mai repede se pot plati la IML. dacă accidentul a fost comis și eu sunt rezident in constanta este obligatoriu sa plătesc în Constanța .Va mulțumesc !
Buna ziua .Pot fi ajutat într-o problema ?In cat timp vor veni probele biologice,iar în caz contrariu există preo posibilitatea de a le plati astfel că rezultatele sa vina mai repede(unde se pot plati)? Va mulțumesc!
Va mulțumesc. .nu au existat pagube ,martori să depună plângere .dar în acest caz exista posibilitatea de a primi permisul meu înapoi? Că sa plătesc probele biologice unde ar trebui ? Cat poate dura in cazul meu până îmi voi recăpăta permisul? Va mulțumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 1 cod penal, fapta care se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza. Exista insa si alte modalitati de individualizarea ale pedepsei care nu presupun condamnarea dvs. Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Pentru celeritate si pentru apararea drepturilor si libertatilor dvs, solicitati organului de up sa platiti contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.


Buna ziua .In data de 30 sept am fost implicat într-un accident rutier fara victime doar că am avut o alcoolemie de 1.1 la mie in aerul respirat.problema este că nici până în acest moment nu au venit rezultatele la sânge (ce ar trebui sa fac că să pot urgenta acest lucru) unde ar trebui sa merg să plătesc și ce acte sunt necesare? Dacă îmi puteți spune și care ar putea fi consecințele acestui necaz? Va mulțumesc !