avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua .Pot fi ajutat într-o problema ?In cat timp ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua .Pot fi ajutat într-o problema ?In cat timp vor veni ...

Buna ziua .Pot fi ajutat într-o problema ?In cat timp vor veni probele biologice,iar în caz contrariu există preo posibilitatea de a le plati astfel că rezultatele sa vina mai repede(unde se pot plati)? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 15:53, 31 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
De obicei în jur de o lună. Se pot plăti.
Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal, alcool la volan mariusaa mariusaa Buna ziua, Am fost depistat in trafic cu alcoolemie, mi s-au recoltat probe, iar acum astept rezultate de la retroactiv, care nu mai apar. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
In luna octombrie 2021 am fost oprit de un echipaj de politie. ... Dakata Dakata In luna octombrie 2021 am fost oprit de un echipaj de politie. In momentul respectiv mancam un baton de ciocolata rom. Cand am suflat in aparatul etilotest a ... (vezi toată discuția)