avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Cipri1234

Activitate Cipri1234

Buna ziua, am o problema legata de succesiune si un apartament.
Deci, bunica mea are alzheimer de 9 ani, eu cu mama am avut grija de ea pana acum si ea a murit in 2017. Practic eu am ramas sa o intretin singur. Mai am un unchi in Germania, plecat de 16 ani care nu ne-a ajutat cu nimic si nici nu l-a interesat de noi pana acum, a zis ca noi nu suntem familia lui si acum are pretentii la apartament. Succesiunea nu am facut-o de cand a murit bunicul, acum 9 ani deoarece unchiul din Germania nu a vrut sa o faca, deoarece credea ca luam casa si o ducem pe bunica la azil, cu toate ca nu imi doresc asta. Recent am vorbit cu el fiindca imi expira buletinul in 3 ani si nu sunt pe nici un contract si tot nu e de acord sa facem succesiunea, mi-a zis ca nu o sa fiu proprietar acolo niciodata si nu il intereseaza de noi. Bunica e de acord -in momentele de liniste mentala cand are discernamant- sa imi lase mie tot, fiindca am fost langa ea tot timpul si oricum unchiul are casa de 1 milion de euro in Germania. Sunt panicat si nu stiu ce sa fac, sunt in depresie constant ca o sa ajung pe drumuri dupa ce moare si va rog sa ma ajutati cu un sfat, o solutie, ceva. Va multumesc anticipat!