avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate marian900

Activitate marian900

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnu hotumattua, nu mi s-a dat posibilitatea sa achit jumatate in 15 zile. Si nu am fost beat,poate doar naiv,avand contact si cu politia din alte tari,am presupus ca si poliția noastra e la fel. adica de buna credinta.

- atenție la limbaj, vă rog -
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
am o intrebare,ca vad ca mai nimeni nu ma baga in seama,nici macar din presa..independenta. Asadar din cate vad,singura sansa,daca exista,e la CEDO. Adica nu stiu ce sa mai zic/fac,inseamna ca e sat fara caini? O mizerie de tara,de stat..adica se poate intampla orice,oricui? Fara sa raspunda nimeni
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate am consultat azi un avocat,mi-a spus ca politistii sunt acoperiti, din pacate onorariul,taxele pentru a merge in instanta,a face contestatie etc sunt mult prea mari si nu ar fi sanse de castig.Omul a fost sincer,corect si mi-a zis ca nu are rost sa imi ia banii,intrucat procesul verbal era semnat cum ca l-am primit.. evident,eu semnasem foaia in alb,nestind ce semnez.
Cine a spus ca s-a intamplat intr-o comuna? Oricum,cat ar putea costa avocatul?
Multumesc,am sa va tin la curent
Buna ziua!Pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la parintii mei(eu locuiesc temporar cu ei), si tatal meu a facut scandal,mai rau ca de obicei,m-am speriat si am sunat la 112 dar eram prea socat sa vorbesc,asa ca pur si simplu operatoarea de la 112 a auzit scandalul,cum tipa taica-miu si a trimis un echipaj,eu am iesit la usa,le-am explicat ca pana au venit ei s-a potolit,fiindca i-am spus ca am sunat la Politie si vor veni. Asa ca domnii politai m-au poftit afara la masina,m-au pus sa semnez o foaie fara sa stiu ce semnez,nu mi-au zis nimic. Dupa Craciun ma trezesc cu o scrisoare de la posta privata,cum ca am o amenda de 3500 lei. Deci nestiind despre ce e vorba,am fost la finante si am cerut proces verbal aferent..a2a zi mi l-au dat si surpriza,era vorba de acel apel la 112,domnii politai au scris ca fiind sub influenta bauturilor alcoolice am apelat nejustficat 112. Alta mizerie,pentru ca eu nu beau de fel,maxim un pahar de vin-bere la cateva saptamani. Acum ce pot face sa anulez amenda? Am intrat si pe ghiseul.ro si se pare ca apare amenda si acolo,fara nicio explicatie.
Problema e ca atunci domnii politai nu mi-au dat nimic la mana,copie dupa proces,nici nu mi-au spus ca ma amendeaza,altfel as fi achitat jumatate imediat sau,mai bine zis,as fi facut contestatie.Ce e de facut?Eu nu cred ca sunt ok aceste practici..ce,amenda e secreta?Nu aveam dreptul sa stiu de ea?Plus ca nu am sunat nejustificat,eram speriat,nu aveam chef de glume. Se poate dovedi daca se gasescapelurile la 112 din ziua respectiva..la cum urla si trantea taica-miu prin casa,am crezut ca cine stie ce va face,fiind probabil beat.