avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate avramovici

Activitate avramovici

Buna ziua! intr-o cauza de succesiune expertul tehnic nu a depus in termenul de 10 zile la cererea instantei o completare la raportului de expertiza ia eu am dubii din partea expertului de servire a intereselor partii adverse. Cu ce aspecte pot să sesizez instanța pentru nedepunerea in termen a raportului? Ce ar intenționa expertul de nu a depus raprtul in termen?
Este evident că legislatia favorizeaza si ajută persoane cu intentii ascunse. In acest caz autoarea are a manifestări ale unei boli pshifice inaitea semnarii testamentului iar la doi ani are pirdut total discernămăntul. Asa dar o persoană sub influienta unei boli pshihice poate avea momente de discernamant in interes propiu....
Buna ziua, va rog s-mi spuneti daca se poate invoca nulitatea unui testament semnat de autoare in vărstă de 83 de ani in 2012. Temeiu este un ACV cu semipareza debutanta in 2005 iar in 2013 constatarea de pshihiatru a bolii Alzheimer. Am efecuat o ex. med. leg si s-a comunicat că corect ar fi fost un document de la specialist si că probabil autoarea a avut discernământ la semnatea testamentului. Cum as putea demonta testamentul?