Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cautati acolo o Asociatie a Drepturilor Omului, trebuie sa aiba si avocati acolo, si rugati sa va ajute cu unul, PRO BONO, adica gratuit, si explicati falsul si faptul ca sunteti gravida si aia erau utilmii bani!.. Succes!
Mergi cu acea hartie la politie si depune o plangere pentru inselaciune...s-ar putea sa functioneze daca din acea hartie reiese clar ca trebuiea sa va returneze banii imediat ce ati facut transfer!
Savumaria a scris:
Eu caut, dar problema e ca eu nu mai stau bine financiar, banii aceia erau singurul meu venit, sunt și însărcinată. Și ma bazam pe banii aceia.
Prima data scrie 5 mii de euro avans, după e modificat 10 mii de euro. Sunt niște modificări de către dansul, incredibil.
practic ati dat 10 mii si nu ati cumparat nimic sau ati dat 30 mii si sunteti proprietar ? de ce ati mai dat 20 mii si nu doar 10 ?
ce scrie in foaia aia ? ati incheiat ceva cu proprietarul?
Cred ca situatia utilizatorului e urmatoarea:
- a stabilit cu vanzatorul suma de 20 000euro pentru un apartament;
- vazatorul a cerut ca garantie 10 000EURO, pe care utilizatorul i-a dat cash, semnand un document olograf cu vanzatorul, cum ca vanzatorul a primit 10 000Euro cash, ca garantie ca actele se vor perfecta; Motivele pentru care vanzatorul a cerut acesta suma este "ca sa arate notarului" - adica o abureala;
- au perfectat achizitia apartamentului pentru suma de 20 000 EURO suma trimisa vanzatorului prin transfer bancar;
- dupa vanzare, vanzatorul nu a mai returnat suma de 10 000 EURO, conform intelegerii.
Corect, doamna @Savumaria?
Buna seara!
Ati incheiat vreun acord privind apartamentul sau sumele de bani?
mai exact cum ati cumparat?
Nu inteleg ce reclamati de fapt, ati platit real 30 mii, nu ati incheiat actul sau ce?