Acum ceva timp ( anul trecut, prin spetembrie cu aprox. ) am produs un accident intrant in spatele unui alt autoturism. Bara, haion, stop avariate, am dat asigurarea doamnei a carui masina am avariat-o.
Tin sa mentionez ca: nu eram baut, drogat, cu asigurarea valabila.
La o saptamana dupa chiar am sunat-o ( nu imi mai gasisem ceva si am crezut ca e la ea ), si din vorba in vorba am ajuns si la masini, doame imi spusese ca si-a facut masina si ca totul e ok.
Prin Octombrie primesc un plic maricel, cu foarte multe hartii ce contineau tot felu de poze, printscreen-uri la unele mail-uri, facturi, costuri, si ceva foi prin care mi se zice sa depun nu stiu ce doc. la maxim 25 zile de la primirea acelui plic. Nu am depus nimic, prin Dec am primit o citatie de la Judecatoria BUFTEA in calitate de INTERVENIENT-RECLAMANT ( proces intre Generali si Euroins ) din ce am inteles, Euro nu vrea sa faca plata.
Am cautat pe Portal just:
-Obiect: actiune in regres
NR : 26849/94/2021
Intrebarea mea este:
Trebuie sa ma prezint, sa imi iau un avocat? Cine suporta costurile, eu nu sunt in tara?
Pot sa ignor tot ceea ce am primit si sa nu ma prezint? Am apucat deja sa discut si cu un avocat dar nu as vrea sa dau din buzunaru meu bani pentru nimic. El nu mi-a explicat mare lucru decat ca "mi-am luat avocat" dar eu nu l-am "angajat" :)) discutia fiind telefonica..