avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela161976

Activitate Mirela161976

Este legal sa nu beneficiem de aceste sume, fără documente justificative care fac dovada cheltuielilor de transport, cazare?

Mirela161976 a scris:

Bună ziua, la sfârșitul lunii Martie am finalizat procesul de adopție, copii fiind din alt judet. Pentru a beneficia de decontare a cheltuielilor de transport conform art 100 din legea 273/2004, trebuie și documente justificative care fac dovada cheltuielilor de transport, cazare? In lege este menționat,, sumele se plătesc pe baza programului de vizite", nu este specificat de documente justificative.Putem beneficia de decontare a cheltuielilor de transport, fara documentele justificative?

Bună ziua, la sfârșitul lunii Aprilie am finalizat procesul de adopție, copii fiind din alt judet. Pentru a beneficia de decontare a cheltuielilor de transport conform art 100 din legea 273/2004, trebuie și documente justificative care fac dovada cheltuielilor de transport, cazare? In lege este menționat,, sumele se plătesc pe baza programului de vizite", nu este specificat de documente justificative.Putem beneficia de decontare a cheltuielilor de transport, fara documentele justificative?