avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate ROBERT MANUC

Activitate ROBERT MANUC

Buna ziua stimati prieteni . va rog sa ma ajutati cu aceasta problema . Intentionez pe viitor sa cumpar un apartament dar in orasul meu 90% dintre cetatenii vanzatori au postat ,au apelat la agentiile imobiliare care percep comision de vanzare al casei 2 % din valoarea apartamentului{(,de la vanzator )dar si de la mine 2% ca si cumparator. Cum credeti ca este bine ,sa colaboram cu ei sau sa gasesc doar un proprietar vanzator? Va multumesc .
Buna ziua dragii noștri . Începând cu 2018 mama mea a lucrat in UK. un total de 3,5 ani. Pana in 2022 februarie.In Romania are 20 ani lucrați . Acum ea are 60 ani . va rog sa mi spuneti daca poate sa beneficieze de pensie comunitara alaturi de cea legala de varsta pe care o va primii in Romania ce demers trebuie realizat ca sa intre corect in posesia acestui drept ? .Aici are ajutorul de somaj intrucat este bolnava de inima . Poate face transferul somajului in Romania ? Va multumesc .
Multumesc . pt sfaturi
BUNA ziua Hristos a înviat . Numele meu este Robert. Sunt despărțit de sotie din nici2016. Avem 2 fete minore ,Gabriela 16 ani si Ioana 11 ani. AM fost silit sa plec din casa soției si a mamei sale fără motive . Aceasta are o fata 27 ani din alta căsătorie lucrează in București dar nu accepta prezenta mea acolo, nici familia ei nu au acceptat situația deși lucrez ,nu am vicii ,am făcut tot sa nu se dezbine familia. din pacate inevitabilul s a produs iar sotia nu raspunde la telefon pt dialog in interesul copiilor ,le obliga sa tina cu strictete posturile crestine ortodoxe anuale ex / 7 martie / 25 aprilie 2022 , punandu le sanatatea in pericol.Fetele sunt infometate iar la scoala sunt uneori nevoite sa cerseasca mancare de la colegi,nici macar dulciuri nu le este permis .Daca minorele isi prezinta punctul de vedere ,imediat sotia le loveste ,le ameninta cu bataia fizica . IOANA 11 ani incurajata ,rasfatata de mama ,, are serioase probleme de comportament ,este violenta si o lovește pe Gabriela 16 ani aceasta nu are voie de a se apăra macar . Este un climat negativ in casa de cearta,ura intre ele in loc de dragoste,pace. I am sugerat sa mearga la Dr . Psihiatru cu cea mica , Ioana dar sotia refuza . Eu sunt temporar plecat in strainatate la munca si nu pot intervenii , am facut reclamatie la Protectia Copilului anterior dar au contatat ca nu sunt grave probleme netinand cont de suferinta minorelor . Plangerea mea la Protectia copilului nu a fost de ajutor desii fata cea mare GABRIELA 16 ani sufera foarte mult nedreptatita ,iar atentia ,dragostea mamei doar catre Ioana 11 ,acolo fiind un puternic dezechilibru emotional. CUM as putea rezolva dragilor ,aceasta complicata problema ? va multumesc pt ajutor .